מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הומאפטיה וטיפול במצבים דלקתיםאייריס18/07/2010
שלום רב
האם בטיפול הומאפטי ניתן לטפל בהצלחה בדלקת עינים מציקה בלפריטס?
בעלי מאד סובל מכך,מצד שני "עינים רגישות" קיבל בעבר פליסטולה 30 סי שהגבירה החרפת הסיפטומים אם כך מה ניתן לעשות?
מדובר בדלקת עפעפיים הכוללת דלקת עור סבואירא דרמטיטטסס האם זה אומר שהטיפול יהיה יותר ממושך?
אודה לעזרה
אייריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלפריטס -דלקות עיניים -סבוריאה
ד``ר אדית מרלין דניאל18/07/2010שלום אייריס
ניתן להביא לשיפור משמעותי והחלמה מלאה באמצעות הומאופתיה -אם דגש על התאמת טיפול אישי ומדוייק ללקוח ולבעיותיו בכול מישורי החיים -דלקות עיניים כמו כול סימפטום פיזי אחר הם רק השלכות של מצב לא מאוזן ולא בריא הנמצא חיי וקיים במישור אחר ויותר עמוק באדם וגורם כמו צל והשלכה לדלקת - ולכן בו יש לטפל ואליו להתייחס בצורה עמוקה וברורה.
כול טיפול יש לו אורך זמן משלו לא ניתן לדעת זאת מראש ולא ניתן להשליך מלקוח אחד לשני כמה זמן זה יקח. יש להתחיל את התהליך ולהתקדם על פי התוצאות בשטח. אני באופן אישי לא מכירה את המקרה ולכן לצערי אינני יכולה להתייחס לטיפול שניתן על ידי הומאופת אחר אלא רק לאחר שכול המקרה ילקח על ידי בצורה מפורטת ומעמיקה.
לגבי החמרה יש הרבה הומאופתים שאוהבים ומקווים לראות החמרה -אני עובדת בשיטה הפוכה.
אין לי צורך רצון או אהבה מיוחדת להחמרות של השלב הראשוני או השני או שלישי -או בכול שלב
אני מצאתי שהן מיותרות לגמרי. אני לא דוגלת בהם. מבחינתי הדבר היחדי שנכון לעשות הוא לשפר את מצב המטופל לאט בהתמדה בעדינות ובהדרגתיות עד להבאת שלום בית מלא בין המטפול לכול האיברים שלו ולכול התפקודים שלו הפנימיים והחיצוניים. בכל רמות הקיום. החל בנשמה וכלה בגוף
אשמח לעזור לכם
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)