מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר אדיתלירן25/09/2010
האם טיפלת אי פעם בבעיית ריפלוקס חמורה? אני בת 36 וסובלת מאוד מתופעה זו.אני כרגע במהלך טיפול הומאופתי אבל הוא לא עוזר לי ומאחר ואני לא גרה בארץ, אני מבקשת לדעת האם את מטפלת או טיפלת בעבר בתופעה כזו כיוון שבדצמבר אני מגיעה לארץ לביקור והייתי רוצה לדעת אם את יכולה לטפל בזה ולהעלים את התופעה הזו כליל.אני סומכת על המטפלים בארץ יותר מאלו שבחו"ל.אני רוצה להכנס להריון אבל מפחדת שאם לא אטפל בתופעה זו קודם לכן התופעות מהן אני סובלת יתגברו ויהיה לי קשה להתמודד איתן ללא כדורים קונבנציונאליים.כרגע הפסקתי את הטיפול הקונבנציונאלי וזו כנראה הסיבה להתגברות הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפלוקס
ד``ר אדית מרלין דניאל26/09/2010
שלום אפרת
כן טיפלתי בבעיה במגוון מצבים שלה מחמורה יותר עד פחות
אצל כול אדם זה מופיע ברמה אחרת
את יכולה להתחיל בטיפול גם מרחוק
אני מטרפלת בלא מעט אנשים מחוול -לא חייבים להיות בארץ עבור זה
בכל מקרה להמשך דיון בנושא אנא צרי קשר למייל האישי שלי
בברכה דר דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התייחסת
לירן26/09/2010הי שוב.לא התייחסת לשאלתי האם התופעה חולפת ונגמרת או שכל החיים אצטרך להמשיך לטפל בזה בכל פעם שתהיה לי התקפה.בנוסף, לא רשמת את המייל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפלוקס
ד``ר אדית מרלין דניאל26/09/2010בעיקרון ניתן לטפל בבעיה עד לסיומה המלא ולאל חזרתה
ומצד שני גם אסור לי להבטיח דבר לאף אדם בשום מצב
אבל פיתרון מלא לבעית הריפלוקס בהומאופתיה קיימת
המייל שלי כתוב בחתימה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)