האם הרמדי הזאת גם קשורה לקנאה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הרמדי הזאת גם קשורה לקנאה?
    עדיה
    25/01/2011

שלום
    אני נוטלת nat-mur
    יש שיפור במצב רוח ובאנרגיה, עדיין אין שיפור בסימפטום הפיזי. שאלתי היא : האם הרמדי הזאת גם קשורה לקנאה ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• nat-mur - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    25/01/2011

שלום עדי

לא הייתי אומרת שקנאה זה הצד החזק של הרמדי הזאת ממש לא
    יותר אהבה נכזבת
    תקיעות בעבר
    סגרות
    קושי ביצירת קשר
    יש כן טינא או נטייה לנקמה קצת
    לא ממש קנאה בצורה שאני הייתי נותנת אותה למצב בולט של קנאה

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עדיה
    25/01/2011

המטרה שלשמה הגעתי לטיפול היא מיומה ברחם. ביינתיים אין שיפור . האם יש קשר בין הרמדי לבין מיומה ברחם? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• nat-mur - תגובה

כרמית ברלין
    27/01/2011

הי עדי,

לדעתי מאד קשה להתרשם משאלתך ומהקשרה. חסרה כאן אינפורמציה בשביל לקבוע פה משהו.
    אם חל אצלך שיפור במצב רוח ובאנרגיה זה נראה שדווקא הכיוון בטיפול הוא נכון (שוב למרות שמאד קשה לקבוע). אין לי מושג מה היו הסיבות שלפיהן החליט המטפל שלך לתת לה nat-mur אבל אני הייתי ממתינה עוד בכדי לראות לאן זה מתפתח. לעתים, דווקא שינוי התחלתי ברמה הנפשית עדיף ונכון יותר משינוי ברמה הפיזית. אבל שוב הכל יחסי.
    לגבי קנאה ושאלתך, המתיני בסבלנות!!!

בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו