מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא ממש עוזרגלית28/01/2011
כמעט בכל התשובות שלכן (גם עבורי וגם עבור גולשים אחרים) אתן בסוף מפנות את השואלים לטיפול (מעבר לזה שזה נראה מאוד שיווקי) ולא ממש מספקות תשובות פרקטיות שיכולות להועיל. הרי מן הסתם אנשים פונים לפורום כי לא מתאפשר להם להגיע לטיפול מסיבות כאלו או אחרות או שהוא לא זמין להם. אז למה בעצם הפורום הזה קיים אם אין לכם שום אפשרות לייעץ ולעזור בתשובתכם בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ממש עוזר - תגובה
כרמית ברלין30/01/2011הי ותודה על פנייתך,
ראשית, ברור שאנו מפנות בסוף לטיפול, הגעת לפורום להומאופתיה, שזו הדרך הטובה בעיניינו לרפא בעיות רבות וברור שנמליץ ונפנה.
בנוסף, אין באפשרותינו לעשות דברים מסויימים דרך האינטרנט.
1. מבחינה חוקית, אסור לנו לתת ייעוץ טיפולי ולדבר יש הגיון, אנחנו אמנם בעידן המחשבים, אבל טיפול הומאופתי טרם התבצע בצורה וירטואלית. עלינו לראות את האדם ולשמוע פרטים נוספים מעבר לכמה משפטים שהוא כותב בפורום.
2.זה יהיה חוסר אחריות מצידנו לתת תשובה או ייעוץ טיפולי בצורה הזו. מעבר לכך הדבר יכול להיות אפילו מסוכן. תארי לך שאנחנו מייעצות לאדם שאנחנו לא מכירות משהו ובסוף קורה לאדם משהו....
כיום ניתן להגיע לטיפול הומאופתי דרך קופות החולים במחיר השווה לכל כיס.
לגבי העזרה שלנו דרך הפורום, הפידבקים שאנו מקבלות מעידים אחרת מדברייך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש עוזר - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל31/01/2011הפורום לא נועד להיות מקום תחליפי לטיפול
אף הומאופת או מטפל חכם ומנוסה ראוי שמכבד את תחומו ומקצועי מספיק כדי לשעת שכול טיפול צריך פיקוח וכול בעיה יש לה שורשים עמוקים יותר שצריך לחקור -לא יעשה מעצמו או מתחומו צחוק -ויתן פתרונות טיפוליים שיחולים גם להזיק אם אין עליהם פיקוח ואם המקרה והסוגיה לא נחקרה לעומק
אז אם זה נראה לך שיווקי -זוהי ראייה פרטנית שלך בלבד
הראיה שלי היא חוקית -אני לא אתן למישהו שלא הגיע לטיפול עיצות שיכולות לעלות לי במחיר היכולת שלי לעבוד -כי העיצה שנתתי לו בלי שהוא ימשיך להיות בפיקוח צמוד שלי או של מטפל אחר תעלה לי ביוקר
האם אני ברורה מספיק או להתנסח אחרת
אם למישהו אין כסף שיגש לקופח חולים לקבל טיפול התירוץ של אין כסף לטיפול הינו תירוץ לא מספיק טוב -וכסף מסתבר מתבזבז במקומות אחרים רק כשזה מגיע לטיפול פתאום אין כסף לאנשים - אנשים שמגיעים אלי עם התירוץ אין לי כסף לטיפול והולכים לחפש פתרונות פשוטים מעל גבי הפרום אני בקלינקיה מגלה שאלפי שקלים הם הוציאו בלי לחשוב הרבה על טיפולי לייזר להורדת שיער או על תוספות לשיערות לראש
שגם גרמו להתדרדרות במצבם הבריאותי-אז למכוני לייזר יש כסף ולא מעט
אז בבקשה כמדובר בבריאות -אין אצלי תירוצים ואין טיפים טיפוליים אלא הכוונה איך ניתן להשיג את הטיפול הטוב ביותר למצב -אם יש משהו לעומת זאת שכן ניתן לייעץ שניתן לעשותו גם ללק פיקוח אני תמיד שולפת עיצה חכמה - וההיסטוריה של הפורום מעיד זאת הכול רשום ונתון -לכן גם לומר חצאי אמיתות ולהאשים האשמות לא מקובל עלי יש גבול לחוצפה הישראלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)