דלקת פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים
    דורית
    12/02/2011

שלום רב,
    מזה כשנתיים בדיקות הדם שלי אינן טובות, בפרט רמה מאוד נמוכה של פרטינין. לאחר ייעוץ המטולוגי הופנתי לבדיקות נוספות. עפ"י תוצאות הבדיקות האחרונות, רופאת המשפחה טוענת כי הפרופיל מתאים לאדם עם דלקת פרקים (RF חיובי, DNA וANT,וANA חיובי) או לבטח מחלה אוטואימונית אחרת. העניין הוא שאיני סובלת מסימפטומים כלשהם שקשורים למערכת השלד.הפנייה לבירור החלה בעקבות סחרחורות שמהן אני סובלת יותר משנה.
    מזה כשנתיים אני מטופלת בטיפול הומאופתי בעקבות בעיות שונות (דלקות בעיניים, יבלות במיתרי הקול). הטיפול עזר עם זאת נראה שמאז הטיפול תוצאות בדיקות הדם טובות פחות ופחות.
    שאלתי היא:
    האם הטיפול ההומאופתי יכול להשפיע על בדיקות הדם בצורה כזאת שיתקבל פרופיל מוטעה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים

הוספת תגובה

• מחלות חדשות בעקבות טיפול הומאופטי

ירון
    13/02/2011

יתכן שהתרופות ההומאופטיות שקבלת מכילות חומרים גם אם הם בכמות מדוללת
    שלהם כושר לגרום למערכת החיסון יצירת נוגדנים מה שנקרא >> לשפעל מחלה אוטואימונית.

התרופה ההומאופטית LACHESIS יכולה לגרום לדלקת פרקים ולופוס.

זה בדוק וזו רק דוגמא אחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת פרקים - תגובה

כרמית ברלין
    14/02/2011

הי ותודה על פנייתך,

דלקת פרקים היא מחלה קשה ועמוקה (אני סובלת ממנה).
    את צריכה להבין, שלוקח זמן רב עד שמחלה כזו פורצת החוצה. היא לא מתהווה ביום וגם לא בשנה. גם אצלי היה סיפור דומה של תקופה ארוכה מאד של הרגשה לא טובה ושלשולים ואז פרצה הדלקת.
    הומאופתיה, אין בבכוונתה להזיק כי אם להועיל. ישנם מצבים נדירים, שכשהיא נעשית בצורה לא נכונה או מדוייקת היא יכולה לדכא דברים ולגרום לאדם להיות חולה ברבדים עמוקים יותר שלו. קשה לי להאמין שזה הסיפור אצלך ושההומאופתיה הזיקה או שינתה את בדיקות הדם. יותר אפשרי, שההומאופת שטיפל בך טיפל בך נקודתית לכל מיני בעיות ולא נגע אצלך בשורש הבעיה. מצבך אולי השתפר ביבלות או בדלקות עיניים אבל לא טופל לעומקו. עם זאת קשה גם להתרשם ולדעת זאת רק מהדברים שכתבת בפורום.

אני מציעה שתתיעצי עם ההומאופת שלך.
    בהצלחה כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו