שילוב של ויטמינים ורמדיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב של ויטמינים ורמדיז
    איילת
    01/03/2011

שלום רב. ביתי בת השש מטופלת מזה כ3 חודשים בטיפול הומאופטי עקב מע' חיסונית חלשה וריבוי של מחלות ווירוסים. מקבלת כרגע שני רמדיס והייתי מאוד רוצה לשלב לה תוסף תזונה המכיל ויטמינים וברזל היות ואוכלת מעט.. ראיתי תכשיר בבית מרקחת טבע של פלורדיקס שזה תוסף תזונה המכיל ברזל ועשוי מתמציות צמחים ופירות. ההומאופט שלנו לא ממליץ לקחת את זה היות ויש רמדיס העשויים מתמציות צמחים ואז אני יכולה לעשות בילבול. מה אתם ממליצים לעשות כי אני מאוד רוצה לספק לה תוסף תזונה שתקבל ויטמינים ומינרלים שלא מקבלת ממזון?
    בברכה,
    איילת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב של ויטמינים ורמדיז

הוספת תגובה

• שילוב של ויטמינים ורמדיז - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    03/03/2011

שלום אילת

אנחנו לא יכולים להתנגד כאן לחוות דעתו המקצועית של ההומאופת
    במקביל אנחנו גם לא יכולים לתת לה המלצות של ויטמינים בלי לראות אותה בפגישה טיפולית ולקחת את כול המקרה ולראות אם יש חסרים ברורים על סמך בדיקות שנעשו לה לאחרונה

אני מזמינה אותך או לפנות לנטורופת בצורה מסודרת ואו לתזונאי את יכולה גם דרך קופת החולים שלך ולקבל הכוונה מלאה

ברזל יכול להיות רעיל מאוד ומסוכן מאוד אם לוקחים אותו ללא צורך -היזהרי

בברכה ובהצלחה אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו