אסטמה של העור-שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה של העור-שאלה
    יעל
    06/04/2011

שלום רב,
    בני בן ה5 חודשים סובל מאסטמה של העור,הוא מטופל בטיפול הומופאתי אך אני קצת סקפטית לגבי המטפלת מכיוון שהאסטמה לא עוברת(עבר כבר חודש וחצי מתחילת הטיפול)
    ברצוני לדעת,אם הטיפות-CALC.CARB
    ו-THYMULINE אכן מתאימות למחלה זו..אלו הטיפות שמקבל בני.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה של העור-שאלה

הוספת תגובה

• אסטמה של העור-שאלה - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    06/04/2011

שלום

מי אמר שתוך חודש הכול צריך לעבור מאיכן הציפיה המוגזמת?
    כמה זמן התבשלה אצלו המחלה ? כדי שתדרשי תוך חודש שכול הסיפור יעלם

לצערי אני מנוע מלענות על הרמדיס שקיבלת אני לא מכירה את כול המקרה
    זה לא מקצועי ומטעה לומר לך תשובות אם הרמדי שייכת למקרה שלו או לא -כי אנחנו לא מתאימים רמדיס למחלות אלא לסטייט של נשמה שגורם לחוסר איזון פיזי

אבל אם את לא בטוחה לגבי ההומאופת שלך תבררי עליו או עליה עוד מידע
    ותבדקי אם היא או הוא בעל ידע מתאימים
    ואם הם לא ידועים כבעלי ידע תחליפי הומאופת בלי לחכות

בהצלחה
    אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטמה של העור-שאלה - תגובה

כרמית ברלין
    13/04/2011

הי ותודה על פנייתך,

אני מבינה שבנך סובל. זה אכן קשה לראות את הילד שלך הקטן סובל, בייחוד שאסטמה של העור אכן גורמת סבל.
    לצערי, דרושה מידה רבה של סבלנות בעניין אסטמה של העור כמו בעניינים אחרים גם כן.
    אי אפשר לצפות שהמחלה תעבור בחודש וחצי זה אבסורד.
    מה שכן, חודש וחצי זה זמן התחלתי סביר, כדי להתחיל לראות שינוי כלשהו באדם. ולפעמים השינוי הקטן לא חייב להיות דווקא בבעיה איתה הגיע האדם לטיפול.
    לדוגמה אם באים בגלל בעיה בעור, אבל בנוסף יש שינה גרועה או תאבון ירוד ודווקא הם משתנים אחרי חודש וחצי, אז צריך לחכות ולהיות סבלניים.
    כאדית, גם אני לא יכולה לחוות את דעתי על הרמדיס שקיבל, כיוון שאין לי ידע בכל המקרה של הבן שלך, ההתאמה של הרמדי לאדם היא ייחודית לאדם ולא לבעיה ולכן אין לי מושג מה היו השיקולים של ההומאופת שלך לבחירת הרמדיס הללו.

אשמח לעזור אם תרצי יש לי נסיון טוב בבעיות עור.
    בהצלחה כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו