מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופה בהריוןדליה07/05/2011
שלום,
האם בשבוע 22 להריון ניתן לקחת תרופה בשם ARS ALB 200CH 5GR?
האם יכול לגרום נזק לעובר?
יש לציין, שהייתי אצל הומאופת שאינו רופא אך הוא מוסמך
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה בהריון - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל08/05/2011שלום עניתי על שאלה זאת כבר
אינני יכולה להתייחס למקרה שלא אני לקחתי ואינני יודעת מיהו המטפל המוסמך ומהי רמת הידע שלו -האם הוא סטודנט או שסיים ללמוד או בעל ותק רב
בכל מקרה לאור החשששות שלך אני מציעה לך לגשת לרופא MD שהוא הומאופת ולקבל שם תשובות על סמך המקרה האישי שלך - אם את חוששת
בעיקרון רמדי הומאופתית איננה חומר -את יכולה לקחת את הרמדי למעבדה ולראות שאין שם חומר מכול סוג שהוא - לכן היא לא יכולה לגרום נזקים לאם ואו לעובר
אבל כמו כול דבר אחר צריך לדעת איך לקחת מקרה בהריון ואיך להתייחס אליו
אם את חוששת ואת בהריון לכי לרופא MD שהוא גם הומאופת
בדרך כלל הומאופת מוסמך יודע מה הוא עושה בתקופת הריון
השאלה שלי היא מדוע את לא מפנה למטפל שלך את השאלה הזאת
זוהי אחריותך להיות עימו בתקשורת פתוחה ומלאה מדוע את מסתירה ממנו מידע וחששות בנושא ? כשאת עושה זאת - את אחראית לכך שהוא לא יוכל למלא את תפקידו בצורה הטובה ביותר עבורך. ואם לדעתך נגרם לך נזק כלשהוא לרוב הוא בגלל העלמת מידע חשוב מההומאופת -שבאמצעותו הוא יכל למנוע נזק ולא ההיפך
לסיכום אני מציעה שתפני את השאלה הזאת למטפל שלך -במקביל גשי להומאופת נוסף שהינו MD שיראה אם קיבלת את הרמדי הנכונה - הרבה פעמים מבבחינה תורשתית היגעת להריון במצב לא מאוזן - ועם מערכת הגנה לא חזקה ובריאה ומאוזנת -לכן את לא יכולה להשליך על ההומאופת את האחריות למצב הבסיסי הלא בריא שעימו נכנסת להריון
-במידה ולא סיפקת להומאופת שלך את כול המידע על עצמך - ההומאופת לא יוכל לעזור ולמנוע מהתורשה מהמערכת חיסון לא בריאה עימה נכנסת להריון מלגרום לך נזק. את היגעת במצב לא מאוזן להריון -לכן מין הסתם פנית לטיפול הומאופתי כדי לאזן את עצמך בזמן ההריון - המצב הלא מאוזן שהתעקשת להיכנס עימו להריון
הוא גורם הנזק העיקרי אם נגרם נזק כלשהו בזמן ההריון לעובר או לעצמך
אל ההומאופת היגעת כדי למנוע נזקים כתולדה ממצבך הלא מאוזן אבל אם לא סיפקת לו את כול המידע והסתרת ממנו מידע חשוב לגבי עצמך כפי שאת עושה עכשיו. הוא לא יוכל להגן עליך כפי שהוא אמור - עושה רושם שאת מעלימה ממנו מידע כי את פונה אלי במקום להומאופת שלך כדי לקבל תשובות -זוהי העלמת מידע מהההומאופת שלך וכנראה שהעלמת ממנו מידע -ולכן הוא לא יוכל להגן עליך כמו שהוא יכול -אם נגרם נזק זה לא מהרמדי ההומאופתית אלא מכך שלא סיפרת את כול האמת והעלמת מידע מההומאופת ולכן הוא לא יכול לספק לך את הרמדי שמספקת את ההגנה המלאה במקרה שלך -ואז התורשה ומערכת החיסון שהגיעו בעייתים ולא מאוזנים ישארו באותו מצב לאורך ההריון והם אלו שיגרמו לך לנזקים לא ההומאופת ולא הרמדי -הרמדי אמורה לספק לך הגנה רק אם סיפקת את כול המידע הרלוונטי
האם אני ברורה ?
בהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני המומה מהתגובה התוקפנית
אביבה12/05/2011לפי תשובתך ,כל מי שפונה להומאופת ובמקביל רוצה לקבל כאן חות דעת נוספת הוא אדם שמעלים מידע... אז באמת אפשר לבטל את הפורום הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה בהריון - תגובה
כרמית ברלין18/05/2011הי דליה,
אני משיבה לך רק עכשיו, אבל חשוב לי שתקראיגם את תשובתי.
כעיקרון כאשר את ניגשת לטיפול אצל הומאופת, הוא מתאים אך את הרמדי הייחודית לך בהתאם למכלול בעיותייך, בהתאם למאפיינייך האישיותיים, בהתאם לתצפית שעורך בזמן השיחה ביניכם וכו...
הרמדי ההומאופתית עשוייה מחומר כלשהו מהטבע שעבר תהליך של דילול וניעור במים מס רב מאד של פעמים, עד שלמעשה לא נשארה בו מולקולה אחת של חומר. מה שנשאר שם הוא זכרון של החומר, הרוח של החומר. אי לכך הרמדי איננה מסוכנת. אין אפשרות ליצור בה תלות או להתמכר אליה. ואין לה תופעות לוואי.
הטיפול ההומאופתי, אין בכוונתו להזיק וכן ניתן לטפל בנשים הרות ובתינוקות ללא כל בעיה.
אם כי אסייג את דברי ואומר שכל דבר שיש בו פוטנציאל לעזור יש בו פוטנציאל שיכול להזיק, אם לא ניתן בצורה הנכונה או המדוייקת.
לרוב, כשהרמדי לא מתאימה לאדם, האדם ישאר באותו מצב ולא יכול שום שינוי.
לגבי הומאופת שהוא גם רופא - היכולת של ההומאופת להתאים את הרמדי לאדם בצורה מדוייק שתגרום לשינוי ולהצלחת הטיפול, קשורה ברגישות של המטפל, בהבנה עמוקה של האדם היושב מולו, אין לה שום קשר לתואר אותו נושא האדם. בייחוד שאין את מקבלת מהאדם טיפול רפואי כי אם הומאופתי.
אני חושבת שכשניגשים למטפל חשוב מאד לשאול תמיד את כל השאלות ונלסות להבין בלי לפחד. זה יכול לעזור.
מקווה שחידדתי את הדברים
בהצלחה בהריון
כרמית ברלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)