דיאטה של ד"ר סימונס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה של ד"ר סימונס
    ליאת מועלם
    16/05/2011

שמי ליאת מועלם קיבלתי לפני כמה ימים דף מהקוסמטיקאית שלי על דיאטה של ד"ר סימונטס שלוקחים טיפות הומאופטיות שלוש פעמים ביום מתחת ללשון +תפריט מדוייק
    והבטחה לרדת 15 קילו או יותר בין - 23 - ל-40 יום
    ההערכה עולה 2,000 ש"ח

מישהו מכיר את הדיאטה הזאת........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה של ד"ר סימונס

הוספת תגובה

• דיאטה מדהימה

הילית
    07/08/2011

לאור הכרות עם עשרות אנשים שהורידו במשקל קילוגרמים רבים תוך מספר ימים או נכון יותר שבועות! התוצאות מדברות בעד עצמן ! הדיאטה הכי מוצלחת ששומרת על המשקל האידאלי לאורך זמן, אני עשיתי אותה לפני שנה ירדתי 10 קילו ב23 יום! אגב אני שילמתי רק 1300 ש"ח כולל תמיכה.
    תבדקי בהצלחה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

קרן
    11/12/2011

היי הילית
    ואחרי הדיאטה מה היה?
    עלית במשקל? אני מדברת אחרי השמירה של שלושה שבועות
    עכשיו התחלתי לעשות את הדיאטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עושה אותה כרגע

עדי
    09/08/2011

דיאטה קשה מאוד, את לא בדיוק יורדת 15 ק"ג תוך 40 יום אלא יש שתי אפשרויות:
    האחת סבב של 23 יום + 3 שבועות בו תרדי כ-8 ק"ג בצורה קשה מאוד תוך דיאטה שאת מוותרת על כל אספקט בחיים שלך(חוסר ריכוז בעבודה, עצבנות, עייפות, חוסר יכולת להתעמל, חוסר סבלנות לחברים ולבני משפחה ועוד ) הדיאטה הופכת להיות מרכז עולמך, את לא יוצאת לשום אינטראקציה בחוץ כי התפריט מאוד מאוד מאוד נוקשה ובשעה 10 בלילה את כבר עייפה מאוד.
    השנייה היא אותו דבר רק בסבב של 40 + 3 שבועות בו מסטיחים לך ירידה של עד 15 ק"ג.

לא ממליצה ואני למודת נסיון.
    רק השיטה הוותיקה של מעט אוכל+שינוי הרגלים+התעמלות והרבה צחוק ואהבת החיים ועצמך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה של ד"ר סימונס - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    16/05/2011

שלום ליאת

אני לא בעד דיאטות מהסוג הזה

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו