מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה של ד"ר סימונסליאת מועלם16/05/2011
שמי ליאת מועלם קיבלתי לפני כמה ימים דף מהקוסמטיקאית שלי על דיאטה של ד"ר סימונטס שלוקחים טיפות הומאופטיות שלוש פעמים ביום מתחת ללשון +תפריט מדוייק
והבטחה לרדת 15 קילו או יותר בין - 23 - ל-40 יום
ההערכה עולה 2,000 ש"ח
מישהו מכיר את הדיאטה הזאת........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה מדהימה
הילית07/08/2011לאור הכרות עם עשרות אנשים שהורידו במשקל קילוגרמים רבים תוך מספר ימים או נכון יותר שבועות! התוצאות מדברות בעד עצמן ! הדיאטה הכי מוצלחת ששומרת על המשקל האידאלי לאורך זמן, אני עשיתי אותה לפני שנה ירדתי 10 קילו ב23 יום! אגב אני שילמתי רק 1300 ש"ח כולל תמיכה.
תבדקי בהצלחה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
קרן11/12/2011היי הילית
ואחרי הדיאטה מה היה?
עלית במשקל? אני מדברת אחרי השמירה של שלושה שבועות
עכשיו התחלתי לעשות את הדיאטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה אותה כרגע
עדי09/08/2011דיאטה קשה מאוד, את לא בדיוק יורדת 15 ק"ג תוך 40 יום אלא יש שתי אפשרויות:
האחת סבב של 23 יום + 3 שבועות בו תרדי כ-8 ק"ג בצורה קשה מאוד תוך דיאטה שאת מוותרת על כל אספקט בחיים שלך(חוסר ריכוז בעבודה, עצבנות, עייפות, חוסר יכולת להתעמל, חוסר סבלנות לחברים ולבני משפחה ועוד ) הדיאטה הופכת להיות מרכז עולמך, את לא יוצאת לשום אינטראקציה בחוץ כי התפריט מאוד מאוד מאוד נוקשה ובשעה 10 בלילה את כבר עייפה מאוד.
השנייה היא אותו דבר רק בסבב של 40 + 3 שבועות בו מסטיחים לך ירידה של עד 15 ק"ג.
לא ממליצה ואני למודת נסיון.
רק השיטה הוותיקה של מעט אוכל+שינוי הרגלים+התעמלות והרבה צחוק ואהבת החיים ועצמך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה של ד"ר סימונס - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל16/05/2011שלום ליאת
אני לא בעד דיאטות מהסוג הזה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)