מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם רמדי יכולה לגרום לחרדות קשות?אורי30/05/2011
אני בחור בן 22 ניתנה לי רמדי להתקררויות חוזרות ואני מרגיש כבר שבוע לאחר הלקחיה כמו חרדות קשות דופק גבוהה תחושה כמו עילפון תחושה כאילו הראש לא במקום הכל מעורפל.
יתתכן שזה מרמדי יש תופעות כאלה ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם רמדי יכולה לגרום לחרדות קשות? - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל30/05/2011שלום אורי
רמדי לא יכולה לגרום לתופעות שציינת
התופעה שאתה מציין צריכה להיבדק על ידי רופא -יש לבדוק דופק לחת דם
בדיקות דם ושתן - יש לבדוק תפקודי כליה -בעיה תפקודית בכליה תגרום לחרדות במישור הנפשי.
יש בדיקת דם שמאבחנת פינוי פסולת מהכליות -בדרך כלל עושים אותה לפני בדיקות סיטי וMRI כדי לראות אם הכליה מסוגלת לפרק את חומרי הניגוד ולהוציא אותם בזמן סביר מהגוף -כי הם רעלינים לגוף. אבל תנסה לברר אם הרופא אם הוא יכול לתת לך בדיקה של תפקודי כליות. כמו כן הייתי ממליצה לבקש CT לבדוק מדוע הראש מרגיש לא במקום -אולי יש חס וחלילה תופעה מוחית שקוראת ואתה לא מודע לה
מה שרמיד יכוהל לעשות זה לעזור לגלות מהר יותר מהרגיל בעיות סמויות מהעין -כדי שהאדם יוכל לשים אליהם לב ולגשת לבדיקות ולטיפולים המתאימים הרפואיים -נראה לי שאולי זה המצב שלך - בגלל שהרמדי עובדת על איזון ברמת הנשמה -היא יכולה להוות כלי שמאיר על נקודות נסתרות שדורשות פיקוח וטיפול ובדיקה
מקווה שזה עונה לך
בהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם רמדי יכולה לגרום לחרדות קשות? - תגובה - תגובה
כרמית ברלין31/05/2011הי ותודה על פנייתך,
אני קצת חולקת על תשובתה של אדית, אם יורשה לי.
כאשר הרמדי לא מתאימה ו/או ניתנה בתדירות גבוהה, או בפוטנץ גבוה מאד, יש מצב שאדם ירגיש שלא בטוב או יחוש בדברים שלא מכיר.
זה גם יכול להיות פונקציה של מיליון דברים אחרים, שמדבריך אין לי את כל התמונה ולא אוכל לשפוט במאה אחוז. לא תמיד זה באמת מהרמדי .
על כל מקרה יש לבדוק ולהבדק אצל הרופא המטפל ובהקדם.
דרך טובה לבדוק זאת, היא להפסיק את הרמדי ולחכות כמה ימים, אם זה מהרמדי זה יפסק וירגע.
בהצלחה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)