עייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות
    ריקי
    10/07/2011

שלום רב,
    אני כבר 3 שבועות עם עדשות רכות חד פעמיות,הגעתי כבר לזמן מקסימלי, ועדיין- מאז שהתחלתי לשים עדשות אני מרגישה עייפות נוראית במשך כל שעות היום, וכן קושי בריכוז, בלבול, אפילו הפרעת קשב. אני מרגישה קושי להתרכז במה שאומרים לי וללמוד דברים חדשים בעבודה.
    האם זו תופעה נורמלית? האם זה משהו ידוע שיעבור עם הזמן? בסך הכל העדשות לא מציקות לי, אין לי הפרעה בעיניים, אני לא ממש מרגישה אותן ואני משתדלת להסיר אותן אחרי כ-10 שעות ולעבור למשקפיים, ובסופ"ש לנוח מהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות

הוספת תגובה

• עייפות - תגובה

איציק שבח
    10/07/2011

יכול להיות שבהרכבת המשקפיים נהגת להשתמש בהם בצורה שונה מהעדשות.
    למשל, האם הסרת את המשקפיים בקריאה?
    יכול להיות שיש לך קוצר ראייה גבוה?
    ישנם השפעות לוואי במעבר בין משקפיים לעדשות מגע שיכולות להתבטא בעייפות.
    הפתרונות לכך הם מגוונים, לצורך כך עלייך להבדק בצורה מעמיקה אצל אופטומטריסט מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש הבדל

ריקי
    10/07/2011

אבל מלכתחילה המספר שלי לא כזה גבוה הוא רק 1-3/4 בשתי העיניים.
    משקפיים אני בדרך כלל מורידה בקריאה, אבל רוב היום אני על המחשב ומכיוון שהמסך מרוחק ממני, הייתי עובדת על המחשב עם משקפיים, כך שבעצם לא השתנה הרבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש הבדל - תגובה

איציק שבח
    10/07/2011

המרשם זהה בעדשות מגע ובמשקפיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, פרט לצילינדר

ריקי
    10/07/2011

שהוא קטן מאוד בעין אחת ונאמר לי שמסך הדמעות יתקן זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, פרט לצילינדר - תגובה

איציק שבח
    10/07/2011

ממה שעולה מהדיון בינינו , כנראה שחסר לך הצורך להוריד משקפיים בעת משימות לקרוב,
    פעולה זו לא מתאפשרת לך עם העדשות מגע. וזה הגורם לעייפות כנראה.
    בבדיקה מעמיקה תוודאי את ההשערה הזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו