מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקפיים חדשותטניה03/08/2011
היי,
אני משתמשת בעדשות מגע חודשיות באופן קבוע והמספר שלי 3-
הוא עלה לא מזמן והמספר בעדשות הוא 2.75- כמו גם במשקפיי הראייה החדשות שרכשתי.
אני רואה מוזר במשקפיים האלו - כאשר אני מסתכלת ישר הראייה חדה אך אם אני מסתכלת לצדדים או מטה מעט את הראש הראייה מתקמרת ומתעוותת. בנוסף כואבות לי העיניים קצת.
השאלה היא - האם מדובר באיזושהי טעות של האופטימטריסט והעדשה שהוא הרכיב לי לא מתאימה? או שמא אני צריכה להתרגל כי המספר שלי עלה מ 2- ל 3- ? או שמדובר בכלל בסוג וצורת העדשה עצמה?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפיים חדשות - תגובה
איציק שבח03/08/2011איזה מרשם את מרכיבה כיום במשקפיים? ובעדשות מגע?
מתי החלפת את המשקפיים? ומתי את העדשות מגע?
כמה זמן ביום את מרכיבה את המשקפיים? ואת העדשות מגע?
מה המירשם הקודם שלך במשקפיים? ובעדשות מגע?
כ"כ, ידוע לך מהו העובי של עדשת המשקפיים?
למיטב הבנתי הבעייה רק עם המשקפיים, ורק בהסתכלות במבט הצידה,
יכול להיות שהעדשה בעיצוב אופטי שמפריע לך, ויכול להיות שההרכבה לא נכונה (אולי עדשה בלחץ גבוה בתוך המסגרת). צריך לבדוק את המשקפיים בראש ובראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)