קניית עדשות דרך איביי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קניית עדשות דרך איביי
    יעקב
    12/08/2011

הנני מרכיב עדשות מגע מולטיפוקל של אייר אופטיק בקנייה בארץ הזמנה שנתית או חצי שנתית המחיר דיי יקר ,גלשתי באיביי וראיתי ששם המחירים פשוט חצי בערך 100$ לעיסקה חצי שנתית, השאלה 1. האם כדאי לנסות עיסקה כזו מה דעתכם. שמעתי שאיביי חברה אמינה ביותר עם שרות מעולה ובטוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קניית עדשות דרך איביי

הוספת תגובה

• קניית עדשות דרך איביי - תגובה

איציק שבח
    14/08/2011

הסכנה הכרוכה בקניית עדשות מגע דרך האינטרנט היא שאין מי שמתאים לך את העדשות,
    ההשלכות לאי נוכחות בודק הן:
    - התאמת העדשה לצרכיך ולפי שיקול דעת מקצועית.
    - התאמת העדשה הלעין האינדיבידואלית ומניעת סיכונים וסיבוכים של עדשות לא מתאימות.
    - התבוננות בעין הנבדקת נותנת אינפורמציה חשובה לעמידות הבריאותית של העין לעדשות ומניעת דלקות עתידיות ומניעת התפרצות של דלקות קיימות.
    -אם ישנה בעייה במירשם (במיחוד בעדשות מולטיפוקל), איך תדע לתקן?
    - התאמת עדשות מגע אינה בדיקה פשוטה כפי שנוטים לחשוב, ולעיתים גם אופטומטריסטים מיומנים עלולים להכשל בהתאמה, ולכן עדיף שיהיה מישהו מקצועי צמוד שיתן פיתרון לכשלונות כאלו.

לאור האמור לעיל, המחיר שאתה משלם הוא על אחריות שתראה טוב, תרגיש טוב ותמנע נזק לעיניים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות דרך איביי

יעקב
    18/08/2011

בהמשך לשאלתי אני לאחר בדיקת אופטומטריסט ואני מרכיב עדשות מגע כבר חצי שנה ז"א אני יודע מה המספרים שלי וסוג העדשות והחברה ,פשוט באיביי יש מבצעים פשוט טובים לעומת המחירים בארץ אך אין לי נסיון בהזמנות מאיביי ואני שמעתי שהעיסקאות איתם בטוחות מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות דרך איביי - תגובה

איציק שבח
    19/08/2011

גם לי אין ניסיון ברכישה מאיביי ואין לי מושג בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו