עדשות מגע ויובש בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע ויובש בעיניים
    רונית
    28/08/2011

היי,
    אני סובלת מקוצר ראייה, מרכיבה משקפיים (-2.5). מאוד לא נוח לי עם משקפיים, ואני כל תקופה מסויימת מנסה להרכיב עדשות- ללא הצלחה.הבעייה היא שכאשר אני שמה עדשות אני מרגישה כאילו יש לי גוף זר בעין, ההרגשה נהיית בלתי נסבלת לאחר כ-3 שעות ואני חייבת להוציא את העדשות.ניסיתי עדשות שבועיות, יומיות וכו'- הבעייה זהה עם כולן.
    1. האם ההרגשה הזו נובעת מיובש בעיניים?
    2. האם כדאי להבדק אצל רופא עיניים?
    3. האם יש עדשות שמתאימות למצב שכזה?
    4. האם שימוש בטיפות עיניים יעזור?

תודה רבה רבה,
    הדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע ויובש בעיניים

הוספת תגובה

• עדשות מגע ויובש בעיניים - תגובה

איציק שבח
    28/08/2011

בראש ובראשונה, עלייך לדעת שכיום בשוק עדשות המגע יש המון סוגי עדשות.
    אני לא מאמין שלא תוכלי למצוא עדשה מתאימה. ישנם עדשות שהרגשת הרעננות שהן מעניקות ממשיך כל היום.
    יכול להיות שאת סובלת מיובש. ייתכן שתוכלי לטפל בזה עם עדשות מתאימות ו/או טיפות.
    אגב, תתכן אפשרות שדווקא עדשות מגע קבועות תתאמנה לך.
    לשם כך עלייך לעבור בדיקה מדוקדקת ע"י אופטומטריסט שיוכל להמליץ לך על עדשות מגע שתוכלי לנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ענבר
    28/08/2011

גם לי היה אותו מקרה והתברר שיש לי יובש בעין (אין הרבה דמעות) אז קניתי טיפות מהסופר פארם של יובש בעין שמתאימות גם לעדשות מגע... למרות זאת קניתי גם עדשות מגע חדשות של חברת סופלקס- קריסטל והן ממש נוכות לי ואני לא מרגישה יותר כאבים ואי נוחות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

איציק שבח
    29/08/2011

כפי שאמרתי- יש פיתרונות, עדיף בהמלצת אופטומטריסט :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו