מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע ויובש בעינייםרונית28/08/2011
היי,
אני סובלת מקוצר ראייה, מרכיבה משקפיים (-2.5). מאוד לא נוח לי עם משקפיים, ואני כל תקופה מסויימת מנסה להרכיב עדשות- ללא הצלחה.הבעייה היא שכאשר אני שמה עדשות אני מרגישה כאילו יש לי גוף זר בעין, ההרגשה נהיית בלתי נסבלת לאחר כ-3 שעות ואני חייבת להוציא את העדשות.ניסיתי עדשות שבועיות, יומיות וכו'- הבעייה זהה עם כולן.
1. האם ההרגשה הזו נובעת מיובש בעיניים?
2. האם כדאי להבדק אצל רופא עיניים?
3. האם יש עדשות שמתאימות למצב שכזה?
4. האם שימוש בטיפות עיניים יעזור?
תודה רבה רבה,
הדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע ויובש בעיניים - תגובה
איציק שבח28/08/2011בראש ובראשונה, עלייך לדעת שכיום בשוק עדשות המגע יש המון סוגי עדשות.
אני לא מאמין שלא תוכלי למצוא עדשה מתאימה. ישנם עדשות שהרגשת הרעננות שהן מעניקות ממשיך כל היום.
יכול להיות שאת סובלת מיובש. ייתכן שתוכלי לטפל בזה עם עדשות מתאימות ו/או טיפות.
אגב, תתכן אפשרות שדווקא עדשות מגע קבועות תתאמנה לך.
לשם כך עלייך לעבור בדיקה מדוקדקת ע"י אופטומטריסט שיוכל להמליץ לך על עדשות מגע שתוכלי לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ענבר28/08/2011גם לי היה אותו מקרה והתברר שיש לי יובש בעין (אין הרבה דמעות) אז קניתי טיפות מהסופר פארם של יובש בעין שמתאימות גם לעדשות מגע... למרות זאת קניתי גם עדשות מגע חדשות של חברת סופלקס- קריסטל והן ממש נוכות לי ואני לא מרגישה יותר כאבים ואי נוחות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
איציק שבח29/08/2011כפי שאמרתי- יש פיתרונות, עדיף בהמלצת אופטומטריסט :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)