אבנית בעין עדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבנית בעין עדשות מגע
    רועי
    26/09/2011

אני מרכיב עדשות מגע שנתיות כי הראיה שלי לרחוק לקויה, באופן יום-יומי למשך 7-10 שעות כל יום.

יש לי יובש קליל בעין, שהרופא אמר שאין בעיה להמשיך עם העדשות כי היובש שלי במצב קל.

אבל כל פעם שאני מוריד את העדשות וחוזר למשקפיים שלי שהם אותו מספר כמו העדשות אני רואה פחות טוב איתם.

הרופא אמר שאין מה לעשות וזה אבנית שנוצרת כתוצאה מהעדשות והוא לא רוצה להחליף אלי את המספר של המשקפיים כי אז זה באמת יגרום לראיה להדרדר .

האם הוא צודק?
    האם זה נכון שאם אני יעשה הפסקה של שבוע-שבועיים מהעדשות אני אחזור לראות טוב עם המשקפיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבנית בעין עדשות מגע

הוספת תגובה

• אבנית בעין עדשות מגע - תגובה

דודו ראובן
    27/09/2011

רועי

אינני מכיר בעיה של אבנית.
    אני מכיר בעיות אחרות בהחלפה בין עדשות למשקפיים.
    עם מספר גבוה הראיה טובה יותר בעדשות מכיוון שבמשקפיים, מרחק העדשה מהעין מקטין את התמונה- תמונה קטנה=ראיה פחותה במעט.
    בד"כ במספר 5 ומעלה - רק במינוסים.
    בעיה שניה, שהיתה נפוצה בעדשות קשות לא נושמות, העדשה גורמת לבצקתיות קטנה בקרנית שמשנה את המספר ואז צריך לחכות יום יומיים ללא עדשות כדי לבצע בדיקת ראיה (מוכר?).
    לא נפוץ היום אבל עלול, במקרים מסוימים להופיע גם עם עדשות רכות.

אנא עדכן אותי על מספר העדשות שלך והמשקפיים כדי שאוסיף לתשובה.

דודו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו