בדיקת ראייה ועדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת ראייה ועדשות מגע
    איילת
    02/10/2011

שלום לכם, יש לי שאלה:

מדוע כאשר אני רוצה לעשות בדיקת ראייה, מבקשים ממני להסיר קודם *למשך יום שלם* את עדשות המגע שאני נמצא איתן יום יום? זה פשוט ממש לא נוח ולא ברור לי למה זה הכרחי...אני תמיד עם עדשות מחוץ לבית.
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת ראייה ועדשות מגע

הוספת תגובה

• אני לא מומחה, אך

מוריה
    03/10/2011

כשאתה עם עדשות העין מתאימה את עצמה לעדשות מגע (ללכן יש תחושה מוזרה שעוברים מעדשות למשקפים), אז בבדיקה העין צריכה להיות במצב הטבעי ולוקח לעין זמן מסוים להסתדר, לכן הם לוקחים 24 שעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ראייה ועדשות מגע - תגובה

איציק שבח
    03/10/2011

הרכבת עדשות מגע משפיעה על האופטיקה של העין ומשנה מעט מאוד את המירשם, לכן יש לתת לעין לחזור לעצמה כדי שהבדיקה תהיה מדוייקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ראיה

פסקל אורן
    03/10/2011

רק אם אתה רוצה להפסיק להרכיב עדשות מגע ולעבור למשקפיים,יש משמעות להסרת עדשות לזמן ממושך וגם רק אם הם עדשות קשות.
    לצורך הרכבת משקפיים לאחר הסרת עדשות מספיק להסירם 30-40 דקות.
    הריי לא הגיוני שכאשר אתה מסיר את העדשות שלך תמתין יום שלם עד להרכבת המשקפיים.
    פסקל אורן-אופטומטריסט קליני MSc

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ראיה - תגובה

איציק שבח
    03/10/2011

tתה צודק, יש גישות שונות, אבל הבחור שאל מדוע יש צורך להסיר את העדשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו