עדשות משקפי שמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות משקפי שמש
    נדב
    17/10/2011

שלום!
    הבנתי שחשוב שיהיה בעדשות שמש ציפוי אנטי רפלקס מלא כדי שקרינה לא תוכל להגיע לעדשה האחורית ואז תוחזר בעצם ישירות לעין.
    רציתי לדעת אם כיום משקפי השמש, הנמכרים ברשתות המובילות כמו אירוקה ,cl וכדומה שעומדות בתקן הישראלי והבינלאומי, מגיעים עם ציפוי זה כסטנדרט? (שאלתי כמה מוכרים בחנויות משקפיים אבל מתשובותיהם אני מבין שהם לא כ"כ בקיאים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות משקפי שמש

הוספת תגובה

• עדשות משקפי שמש - תגובה

דודו ראובן
    17/10/2011

היי

התקן האוסטרלי המחמיר (שאותו אימצה , ובצדק , ישראל) לא מייחס חשיבות לנושא ציפוי אנטי רפלקס...לא פנימי ולא חיצוני.
    זה נחמד כי יש טיפה פחות השתקפויות וזה גם נוטה להתלכלך יותר , לקבל כתמים ולעיתים להתקלף. למי ששומר ב"כפפות משי" אפשרי. לרוב האוכלוסיה אני ממעיט בהמלצה עקב החסרונות.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות משקפי שמש

נדב
    17/10/2011

תודה על התגובה.
    אבל רציתי לדעת אם זה שאין ציפוי כזה, העין לא יכולה להפגע כתוצאה מקרינה uv שמגיעה מאחור ומוחזרת חזרה לעין? אני לא שואל בפן האסתטי אלא הבריאותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות משקפי שמש - תגובה

דודו ראובן
    17/10/2011

לדעתי לא
    ההחזר מהצד הפנימי מזערי, האחוז ממנו שמגיע לעין מזערי עוד יותר.
    חישוב פשוט - 4% מ 4% נותן 4 פרומיל- בטל לחלוטין.
    אם כבר עושים את זה אז מטעמי נוחות- אלה שרואים השתקפות של העין של עצמם על העדשה וזה מפריע להם. לא מהסיבה הראשונה

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו