כאב ראש בשימוש בעדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש בשימוש בעדשות מגע
    איתמר
    21/10/2011

שלום,
    אני בן 17.לפני כחודשיים התחלתי להשתמש בעדשות מגע יומיומיות HORIZON PLUS של אופטיקנה.
    בהתחלה הייתי שם אותן רק בערבים למספר שעות מועט והרגשתי איתן בסדר גמור. התחלתי לשים את העדשות גם לבית הספר וכשאני בבית הספר עם העדשות אני מרגיש כאבים במצח ומעל העיניים.חשבתי שזה קשור לעובדה שאני עדיין לא רגיל לעדשות אז המשכתי להרכיב אותן בתקווה שהכאבים יעלמו אך ללא הועיל. מה יכולה להיות הסיבה לכאבי הראש האלו ? האם זה בגלל שהעין מתייבשת בשמש או בגלל זמן רב של שימוש בעדשות (כ4-7 שעות כל יום)? אני צריך לציין שהייתי אצל מספר רופאי עיניים וכולם הביאו לי את המספר 3.5 בעין אחת ו3.5 עם צילינדר בעין שנייה ובאופטיקנה אמרו לי שמספר 4.00 יתאים לי אז אני שם עדשות במספר 4.00 בשתי העיניים .האם העובדה שהמספר לא בדיוק תואם משפיעה ??? או שישנן סיבות אחרות לכאבי הראש ?.
    אשמח אם תסבירו לי מה עליי לעשות .
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש בשימוש בעדשות מגע

הוספת תגובה

• כאב ראש בשימוש בעדשות מגע - תגובה

דודו ראובן
    21/10/2011

היי

רצוי לבצע בדיקה שוב.
    אם המספר גבוה מדי עלולה להיות בעית כאבי ראש.
    אם כי לא בהכרח זו הסיבה.

ממליץ על בדיקה נוספת לוודא.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו