רציתי לשאול אם אין אופציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לשאול אם אין אופציה
    לירון
    24/10/2011

למשקפיים שקופות עם uv או איזושהי הגנה מהשמש כי אני רואה פחות טוב עם משקפיים כהות ואני לא רוצה בכלל להחליף את המשקפיים במעבר בין האור לחוסר אור שמש.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רציתי לשאול אם אין אופציה

הוספת תגובה

• חוץ מזה אני רוצה תיקון

לירון
    25/10/2011

לכל הנטיות לפזילה שיש לי בגלל ספיגת רקמת השומן בעין שזה מה שכתב חלקית פרופ' אוליבר ז"ל שניתח אותי בשנת 89, ואני לא מצליחה להסביר את עצמי באופן רציף . אני לא יודעת אם יספיק לי תיקון המיקוד לקרוב, או שאני אצטרך תיקון למה שרואים אם אני מסתכלת שמאלה והמיקוד עובר לעין שמאל. הבעיה שלי היא לא בשריר כמו שברקמת השומן שליד השריר, ואי אפשר לתקן את זה בניתוח רק במשקפייםץ אני לא רוצה לחסוך כי מה שיוצא זה שאני עושה המון משקפיים שלא עונות על כל הבעיות שלי ובמצטבר אני מוציאה המון כסף. אני רוצה לעשות בסופו של דבר 4 זוגות ולשים בכמה מקומות ולהשתמש בזוג אחד כל פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוץ מזה אני רוצה תיקון - תגובה

דודו ראובן
    25/10/2011

היי

לגבי השאלה הראשונה:

יש הגנה נגד UV בעדשה שקופה- בחלק מהן יש צפוי מלא. כך שזה פותר. צריך רק לבקש.

לגבי הייתר- מדגיש שוב- משקפיים לקרוב- רק אחרי ביקור עם אבחנה מלאה אצל אורטופיסט.אם משקפיים הם הפתרון אז זה מה שהוא ימליץ ואז אפשר להכין משקפיים לקרוב.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה

אני
    01/11/2011

אני לא יודעת איך זה יתקן לי את בעית הנטיה לפזילה-קיימים לי 2 מצבים לאותו דבר ולהסתכלות לאותו כיוון שבאחד בהם יש נטיה לפזילה ובשני לא, ואם אני במצב שיש לי ראיה דן עינית אז אין לי נטיה לפזילה או פזילה סמויה,ובכיוון אחר של הסתכלות יש לעי נטיה לפזילה בעין שהכל בסדר בה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו