עדשות דקות ומספר גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות דקות ומספר גבוה
    תומר
    06/11/2011

שלום,

אני מעוניין לרכוש משקפי ראייה בקרוב. בחנות האופטיקה הקרובה לבייתי נאמר לי שהמספר הגבוה שלי יחסית, מינוס 6.25, מחייב עדשות דקות. שאלתי היא, האם זה נכון?
    במידה וכן, האם תוכלו לתת לי המלצה לעדשות כאלה, במחיר זול ככל שניתן? בנוגע למסגרת, אני מעוניין במסגרת ניילון, כלומר חצי מסגרת.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות דקות ומספר גבוה

הוספת תגובה

• עדשות דקות ומספר גבוה - תגובה

איציק שבח
    06/11/2011

במרשם כשלך נהוג לרכוש עדשות דקות. האינדקס (העובי) המומלץ הוא גם לפי המסגרת. צריך לדעת שיש כל מיני "עדשות דקות", הנפוצות: 1.6,1.67,1.74 כולם יכולים להיות מומלצים במרשם כשלך, העובי הספציפי יומלץ בהתאם למסגרת שבחרת בה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, מה בערך המחירים לעדשות כאלה?

תומר
    07/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, מה בערך המחירים לעדשות כאלה? - תגובה

איציק שבח
    07/11/2011

שאלה קשה:)
    הרבה פעמים יש מחירים משולבים עם מסגרת/ בלי מסגרת,
    תוכל לברר אצל מספר חנויות ולהשוות,
    מחיר העדשה אינו הפרמטר היחיד שצריך לקחת בחשבון. עדיף ללכת למקום מומלץ מאשר למקום הכי זול.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו