הבדל של רבע מספר הוא משמעותי?דחוףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדל של רבע מספר הוא משמעותי?דחוףףף
    הודיה
    06/03/2012

היי, לפני כשבועיים קניתי משקפיים חדשות ומזה כמה שנים שהמספר שלי בעין ימין הוא מינוס 5 וקבוע, במקום בו קניתי את המשקפיים האופטימרטריס העלה לי את המספר ברבע , בבדיקת הראיה ראיתי כמעט אותו דבר בין במספרים מינוס 5 למינוס 5 ורבע, והאופטימטריס טען שעדיף 5 ורבע מישום שבעוד חצי שנה לא אטרך להחליף שוב מידה, (חשוב לי לציין שבאופטיקה אחרת באותו יום עשיתי בדיקת ראייה ואמרו לי שאני במידה מינוס 5 נשארתי) ולכן הוא שינה לי במשקפיים החדשות למספר מינוס 5 ורבע, בהתחלה לא ראיתי טוב אך לאחר כמה ימים התרגלתי יותר, שאלתי היא האם במצב הנתון הייתי צריכה להסכים להעלות את המידה ברבע?כאשר המספירים מבחינתי כמעט זהים, ואם לא, האם לשנות את המידה בחזרה למרות שהתרגלתי? אני רוצה לדעת אם זה יכול לגרום אכשהוא לעלייה במספר תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבדל של רבע מספר הוא משמעותי?דחוףףף - תגובה

איציק שבח
    06/03/2012

ההבדלים בין האופטיקות הוא עניין של גישה. מתן מרשם הוא לא מדע מדוייק, כל אופטומטרסיט/ית ושיקוליו/ה.
    בשורה התחתונה, את רואה טוב ומרגישה טוב, השינוי לא משמעותי בשבילך ואין לך ממה לחשוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך!..עוד שאלה קטנה...

הודיה
    06/03/2012

במצב כמו שהיה לי שראיתי כמעט זהה במינוס 5 ומינוס 5 ורבע עדיף לעשות את הגבוה .. ? והאם נכון עשיתי שלא התעקשתי עם האופטימטריס לעשות את המספר הנמוך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך!..עוד שאלה קטנה... - תגובה

איציק שבח
    07/03/2012

לא. בסופו של דבר, לא לך וגם לא לי באופן וירטואלי, קשה לדעת ולהבין מה היה השיקול של האופטומטריסט שבדק אותך.
    את צריכה לדעת, שלנו, האופטומטריסטים, בכל שינוי מירשם יש הרבה שיקולים, ולא תמיד רושמים את מה שראית בו הכי טוב, אני מניח שלאופטומטריסט ששינה לך היה שיקול מכריע של "מה היה לך לפני"...

פורים שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו