מידע על עדשות ZEIZZ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע על עדשות ZEIZZ
    בתא-ל
    05/05/2012

שלום, אני עשיתי הפסקה מעדשות למשך 3 שבועות בשל אי נוחות. הופעו לי ורידים ואם שמתי את העדשות זה צרב, עם המשקפיים הכל בסדר למעט הורידים שנשארו. הזמנתי בפעם הראשונה את העדשות ZEIZZ SILICON HYDROJEL ברגע ששמתי את העדשות , נהיה לי כאב ראש ממושך לאורך כל היום, נימים(ורידים בעיניים) ומין נקודות צמודות לעיגול בעין כמו שקע אדמדם.. זהנ מלחיץ אותי נורא.. כרגע אני שוב עם משקפיים, המס' שלי עלה ואני מחכה למשקפיים החדשות... הסרתי את העדשות והעיניים נהיו עוד יותר אדומות.. מה לעשות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מידע על עדשות ZEIZZ

הוספת תגובה

• מידע על עדשות ZEIZZ - תגובה

איציק שבח
    06/05/2012

צריך לבדוק.
    המעבר בין עדשות "רגילות" לעדשות סיליקון הידרוג'ל יכול לגרום, בתקופה הראשונה של ההסתגלות לעדשות החדשות, לאי נוחות, וזה זמני.
    לעומת זאת, יכול להיות שהעדשות הללו כלל לא מתאימות לך, או שאופן השימוש שלך בעדשות (סוג תמיסה, שעות הרכבה וכדומה)יכול לגרום לאדמימות .

צריך לבדוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו