עיניים רגישות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיניים רגישות
    מישהי
    14/02/2008

שלום אבי, מה אפשר עשות עם עיניים רגישות מאד, דומעות, הרבה פעמים נכנסים לי דברים לעין ורוח מכאיבה לי, יש משהו לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיניים רגישות

הוספת תגובה

• עיניים רגישות

אבי עזרא
    15/02/2008

רגישות בעיניים יכולה לבוא לידי ביטוי בצורות שונות,לא כתבת האם את מרכיבה עדשות מגע.במידה ולא: כדאי לעשות בדיקה קצרצרה אצל רופא עיניים או אופטומטריסט ולבדוק האם מדובר בעין יבשה הדורשת הרטבה באמצעות דמעות מלאכותיות היכולות להקל במקצת. ניתן גם להשתמש במשחות לובריקציה (סיכוך) המחזיקות זמן ממושך יותר בעין.
    בכל אופן ציינת "כאב" כתוצאה מרוח, וזה שווה בדיקה של העין,בעיקר של שכבת הדמעות: איכותן,סמיכותן ובמידה וקיים יובש קיצוני מומלץ לשקול עם רופא העיניים המטפל בך הנחת "פלגים" או שימוש במשחת ויטאמין a אשר מקלה את תחושת היובש.
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות מגע

ירדן
    24/04/2008

שלום רב,

קניתי עדשות מגע קבועות כאשר בעין ימין קיים לי צילינדר מעל 1 ,

כשבחנתי את העדשה שלא היתה לי נוחה כ"כ בעין ימין ראיתי שיש מין עיגול שקוף בסיום העדשה

כלומר בשוליים שלה כמעט לפני הסוף

השאלה שלי היא אם זה אמור להיות בעדשות עם צילינדר או שיש איזה שהוא דפקט בעדשה

תודה ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות מגע

הילית פלמור
    24/04/2008

ירדן ,שלום רב.
    בכל עדשה צילינדרית ישנם סימונים על גבי העדשה אשר מורים על כיוון הזוית של הצילינדר.
    נתון זה חשוב לאופטומטריסט על מנת לבדוק שהעדשה יושבת במקום המתאים.
    לכל חברה יש את צורת החריטה שלה.
    על כן,לשאלתך ,העדשה תקינה.במקרה של חוסר נוחות יש לחזור לאופטומטריסט המטפל ולבדוק אתהסיבה ולמצוא פתרון.
    תודה
    הילית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו