מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה יעלו משקפי שמש?ישראלי13/07/2012
אהלן
אני לאחר ניתוח PRK אז אני גם ככה צריך ללכת עם משקפי שמש
וגם קראתי והבנתי שבשמש עדיף מאוד למען בריאות העניין ללכת עם משקפי שמש
מכמה מאמרים הבנתי שצריך מסנן קריאה UV400
השאלה שלי היא כפולה
1)נגיד שאני הולך לחנות כמו אופטיקנה או להלפרין וכו',כמה עולות משקפי שמש שבאמת יגנו לי על העניים?(הבנתי שצריך מסנן קרינה ועדשה יצוקה בעיקר..כמובן שיש אופציה של עדשת זכוכית וכו')?
כמה יעלה לי? אני לא יכול להשקיע 500 שקל בדבר כזה....
2)במידה ואני ארכוש בEBAY,(ישנם מוכרים אמינים כמובן שמכרו מאות ואפלי פריטים ככה שאני לא חושש לזיופיים במידה ואני מחפש דגם ספציפי) האם אתם בכל זאת ממליצים לקנות משם?
3)מה הם באמת הקריטריונים החשובים?UV400 ? עדשה יצוקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה יעלו משקפי שמש? - תגובה
רימון בן ישי23/07/2012ישראלי שלום רב,
מחירם של משקפי שמש משתנה מאוד בין רשת לרשת ובין המותגים השונים. ככלל, כל
משקפי השמש הנמצאים בחנות אופטיקה מסודרת, תהא אשר תהא, יגנו על עיניך. כל מה שנותר לך הוא לבחור משקפיים שיתאימו לתקציבך ולמבנה פניך.
לגבי ebay, בתור אחת שמאוד חובבת את אתר הקניות הזה, ואף רכשה את שמלת הכלה שלה משם, אינני בטוחה שהייתי רוכשת משקפי שמש דרכם, וזאת בשל החשש שאולי המוצר אינוי "איכותי" או "מקורי" ועדשות המשקפיים בפועל לא עומדות בתו התקן העולמי.
קנייה מוצלחת והחלמה מהירה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)