משקפיים מספר שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפיים מספר שאלות..
    נדב
    10/11/2012

אני חייל בן 21 בעל מינוס 1.25 לעיינים (מקווה שהסברתי נכון)
    יש לי מספר שאלות התחלתי להרכיב משקפיים:
    -אני מרכיב אותם במהלך 70 אחוז מהיום.האם להמשיך כך או שלא להרכיב בכלל כי בדרך הזאת המספר שיש לי בעיינים יגדל

והאם אני לפעמים מרכיב משקפיים ולפעמים לא רק מחמיר את המצב או שאולי לא להרכיב בכלל או שלהשתדל כמה שיותר?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפיים מספר שאלות..

הוספת תגובה

• משקפיים מספר שאלות.. - תגובה

רימון בן ישי
    10/11/2012

נדב שלום רב,
    ישנן שתי גישות עיקריות ושונות זו מזו בתחום האופטומטריה ורפואת העיניים בנוגע למשך הרכבת משקפיים. האחת גורסת כי אי הרכבת משקפיים על בסיס קבוע תגרום למאמץ ראייתי, שעלול להוביל לעלייה במספרים. מאידך, ישנה אסכולה שסוברת כי הרכבת משקפיים על בסיס קבוע גורמת לעיניים להיות "עצלניות", פחות להתאמץ וכתוצאה מכך המספרים יעלו. באופן אישי, אני אינני נמנית בין חברי האסכולה השנייה, בלשון המעטה.
    בנוגע אליך ספציפית, למעט מצבים בהם אתה מחוייב להרכיב משקפיים, כגון נהיגה ומטווחים, עשה כטוב בעיניך. אם המספרים שלך אמורים לעלות הם יעלו בין אם תרכיב או לא תרכיב את המשקפיים. בשורה התחתונה, הבחירה שלך מסתכמת בין לראות טוב או לא.

בברכת שבוע טוב וראייה טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו