משקפיי מולטיפוקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפיי מולטיפוקל
    זהבה
    26/12/2012

שלום,
    לפני כשלושה שבועות קיבלתי את משקפי המולטיפוקל שלי וכבר פעמיים עשו לא כיוון זה סידר דברים מסוימים וגרע דברים אחרים אני חושבת עכשו מהראיה או מהחדות של המרחק ועכשו אני כבר לא מבינה אם אני רואה מאה אחוז או קצת מטושטש אני מרגישה קצת עייפות בעיניים ולא יודעת למקד איפה הבעיה.אולי יש לכם איזה רעיון מה יכולה להיות הסיבה. יש לציין שבעבר היו לי שתי זוגות של מולטיפוקל והתרגלתי אליהם תוך שלושה או ארבעה ימים ואפילו בלי כיוון בכלל.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפיי מולטיפוקל

הוספת תגובה

• משקפיי מולטיפוקל - תגובה

איציק שבח
    27/12/2012

זהבה שלום,
    לכל מולטיפוקל יש עיצוב מוגמר המאפשר לך לראות בכל המרחקים בצורה הכי טובה שאפשר. למרות זאת, יש עיצובים שונים ושיטות שונות של עיצובים. מעבר בין עיצובים עלול לגזול זמן הסתגלות ארוך ממה שהורגלת עד כה.
    אם עדיין לא הסתדרת נסי להתייעץ עם חנות האופטיקה על סוג עיצוב דומה למה שהיה לך בעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקפי מולטיפוקל

זהבה
    30/12/2012

קודם כל תודה על התשובה.
    חבל שלא ידעתי דברים כאלה קודם.
    מאחר וקניתי שתי זוגות עדשות מולטיפוקל אבל השניה שצורת העדשות שונה לגמרי. כי רציתי שתהיה לי אפשרות מדי פעם להחליף לסירוגין. אז אני מבינה לפי תשובתך שכל פעם אצטרך להתרגל מחדש למשקפיים. עם כל החלפה?האם הבנתי נכון? (נראה לי שעשיתי טעות רצינית).
    תודה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקפי מולטיפוקל - תגובה

איציק שבח
    30/12/2012

במידה והבעיה היא סוגי העיצוב השונים, האי הסתגלות היא לא צפוי.
    כך שאף אחד לא "אשם".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו