עדשות מגע בו זמנית עם משקפי ראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע בו זמנית עם משקפי ראייה
    שובל
    29/12/2012

שלום, קוראים לי שובל, אני בת 19. יש לי בעיות ראייה מגוונות, יש לי צילינדר, ומכאן שיש לי קוצר ראייה ורוחק ראייה, המספר שלי הוא 2.25 בעין את ו2.5 בעין השנייה, אני לא רואה כמעט בכלל במקומות חשוכים ומאוד אבל מאוד רגישה לשמש (לבקנות) ולכן אני זקוקה למשקפי שמש עם מסנני קרינה מיוחדים. בנוסף יש לי גם ניסטגמוס ומכאן הראיה שלי מטושטשת (?)

הבעיה שלי היא שיש גבול עד כמה משקפי הראייה מסוגלות לשפר לי את הראייה. לא משנה מה הכניסו בהן הן מסוגלות לעזור לי עד גבול מסוים והגבול הזה עוד רחוק מלראות 6\6. אמנם המספר שלי לא גבוה אבל הראייה שלי לא טובה בכלל. מרחוק עם, ודגש על עם משקפי ראייה אני רואה 6\30.
    הייתי לפני די הרבה זמן אצל רופאת עיניים מיוחדת (עם מילה דומה לאופטומטריסט אבל משהו אחר, שכחתי את השם חחח) והיא סיפרה לי על עדשות מגע מיוחדות שעולות באיזור ה-2000 ש''ח שמרכיבים עם משקפי הראייה ויכולות לשפר לי את הראייה משמעותית, אפילו למצב שאראה 6\6. השאלה שלי היא מה השם של עדשו המגע האלו ואיפה ניתן להשיג אותן.
    חשוב לי לציין שאלו עדשות מיוחדות שאני שמה בזמן שאני מרכיבה משקפי ראייה, משולב.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדשות מגע בו זמנית עם משקפי ראייה - תגובה

איציק שבח
    02/01/2013

מדובר בעדשות חדשניות שניתן להשיג רק בבתי חולים במקומות המיועדים לטיפול בבעיות לבקנות וניסטגמוס.
    אנא, פני שוב לאורטפטיסטית שבדקה אותך כדי לברר איך תוכלי להשיג את העדשות הללו.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו