מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע בו זמנית עם משקפי ראייהשובל29/12/2012
שלום, קוראים לי שובל, אני בת 19. יש לי בעיות ראייה מגוונות, יש לי צילינדר, ומכאן שיש לי קוצר ראייה ורוחק ראייה, המספר שלי הוא 2.25 בעין את ו2.5 בעין השנייה, אני לא רואה כמעט בכלל במקומות חשוכים ומאוד אבל מאוד רגישה לשמש (לבקנות) ולכן אני זקוקה למשקפי שמש עם מסנני קרינה מיוחדים. בנוסף יש לי גם ניסטגמוס ומכאן הראיה שלי מטושטשת (?)
הבעיה שלי היא שיש גבול עד כמה משקפי הראייה מסוגלות לשפר לי את הראייה. לא משנה מה הכניסו בהן הן מסוגלות לעזור לי עד גבול מסוים והגבול הזה עוד רחוק מלראות 6\6. אמנם המספר שלי לא גבוה אבל הראייה שלי לא טובה בכלל. מרחוק עם, ודגש על עם משקפי ראייה אני רואה 6\30.
הייתי לפני די הרבה זמן אצל רופאת עיניים מיוחדת (עם מילה דומה לאופטומטריסט אבל משהו אחר, שכחתי את השם חחח) והיא סיפרה לי על עדשות מגע מיוחדות שעולות באיזור ה-2000 ש''ח שמרכיבים עם משקפי הראייה ויכולות לשפר לי את הראייה משמעותית, אפילו למצב שאראה 6\6. השאלה שלי היא מה השם של עדשו המגע האלו ואיפה ניתן להשיג אותן.
חשוב לי לציין שאלו עדשות מיוחדות שאני שמה בזמן שאני מרכיבה משקפי ראייה, משולב.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע בו זמנית עם משקפי ראייה - תגובה
איציק שבח02/01/2013מדובר בעדשות חדשניות שניתן להשיג רק בבתי חולים במקומות המיועדים לטיפול בבעיות לבקנות וניסטגמוס.
אנא, פני שוב לאורטפטיסטית שבדקה אותך כדי לברר איך תוכלי להשיג את העדשות הללו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)