זהירות מרשת משקפי xray

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהירות מרשת משקפי xray
    ילנה
    02/02/2013

זהירות!!! מרשת חנויות -""xray eyewear,או "משקפיים XRAY" ,הם לא הוגנים ולא אמינים.רכשנו 2 זוגות משקפי שמש ,וכשהגענו הבייתה התחרטנו ורצינו להחזיר את המשקפיים,שאגב לא השתמשנו בכלל,יומיים לאחר מכן חזרתי לחנות על מנת להחזיר את המשקפיים,שאגב לא השתמשנו ,נשארו בדיוק כפי שקיבלנו באריזות , והמוכר סירב להחזיר לי את הכסף, ובמקום רצו לתת לי פתק זיכוי ,מכיון שאין לי מה לקנות בחנות סירבתי ובביקשתי את הכסף שלי בחזרה,אך הוא סירב בתוקף,ואף גם סירב לתת לי את הקבלה המקורית שרכשתי בהתחלה,וכשאמרתי לו שזה עברה פלילית ואני אגש למשטרה להגיש תלונה,ורק אז הוא קרא למנהלת ,והמנהלת הגיע,והבינה שזו עברה חמורה, והחזירה לי את הקבלה, ההתנהגות שלהם מחפירה,פשוט בושה , ברשותי הקלטה של כל הארוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהירות מרשת משקפי xray

הוספת תגובה

• זהירות מרשת משקפי xray - תגובה

רימון בן ישי
    12/02/2013

ילנה בוקר טוב,
    בישראל ישנם חוקים ותקנות להגנה על הצרכנים, וכולם, ללא יוצא מן הכלל, כפופים לאותם החוקים. צר לי לשמוע על חווית הקנייה השלילית שעברת.

שתחווי ותראי רק דברים טובים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט לא הוגנים!

רלי
    18/02/2013

אני באופן אישי לא מכירה אותם..אבל לדעתי עדיף לקנות משקפיים ברשתות גדולות, אני למשל עכשיו קניתי משקפי שמש וראיה באופטיקה הלפרין ומעבר לזה שקיבלתי הנחה מהכרטיס של מזרחי, השירות היה יוצא מן הכלל. אני חושבת ששירות לא פחות חשוב מהמוצר עצמו. ותעי לך לפעם הבאה - יש את המועצה לצרכנות שאת יכולה לפנות אליהם בכל בעיה צרכנית כזו או אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו