מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זהירות מרשת משקפי xrayילנה02/02/2013
זהירות!!! מרשת חנויות -""xray eyewear,או "משקפיים XRAY" ,הם לא הוגנים ולא אמינים.רכשנו 2 זוגות משקפי שמש ,וכשהגענו הבייתה התחרטנו ורצינו להחזיר את המשקפיים,שאגב לא השתמשנו בכלל,יומיים לאחר מכן חזרתי לחנות על מנת להחזיר את המשקפיים,שאגב לא השתמשנו ,נשארו בדיוק כפי שקיבלנו באריזות , והמוכר סירב להחזיר לי את הכסף, ובמקום רצו לתת לי פתק זיכוי ,מכיון שאין לי מה לקנות בחנות סירבתי ובביקשתי את הכסף שלי בחזרה,אך הוא סירב בתוקף,ואף גם סירב לתת לי את הקבלה המקורית שרכשתי בהתחלה,וכשאמרתי לו שזה עברה פלילית ואני אגש למשטרה להגיש תלונה,ורק אז הוא קרא למנהלת ,והמנהלת הגיע,והבינה שזו עברה חמורה, והחזירה לי את הקבלה, ההתנהגות שלהם מחפירה,פשוט בושה , ברשותי הקלטה של כל הארוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהירות מרשת משקפי xray - תגובה
רימון בן ישי12/02/2013ילנה בוקר טוב,
בישראל ישנם חוקים ותקנות להגנה על הצרכנים, וכולם, ללא יוצא מן הכלל, כפופים לאותם החוקים. צר לי לשמוע על חווית הקנייה השלילית שעברת.
שתחווי ותראי רק דברים טובים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט לא הוגנים!
רלי18/02/2013אני באופן אישי לא מכירה אותם..אבל לדעתי עדיף לקנות משקפיים ברשתות גדולות, אני למשל עכשיו קניתי משקפי שמש וראיה באופטיקה הלפרין ומעבר לזה שקיבלתי הנחה מהכרטיס של מזרחי, השירות היה יוצא מן הכלל. אני חושבת ששירות לא פחות חשוב מהמוצר עצמו. ותעי לך לפעם הבאה - יש את המועצה לצרכנות שאת יכולה לפנות אליהם בכל בעיה צרכנית כזו או אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)