הורדת צילינדר לשימוש במחשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת צילינדר לשימוש במחשב
    אבי
    01/07/2013

שלום
    יש לי מספר בשתי העיניים -2.25 צילינדר -0.75, עין אחת זווית 180 ועין שנייה זווית 20
    אני צריך זוג אחד שיהיה למחשב אבל לא יעשה את המאמץ שעושה לי מספר עם צילינדר. האופטימטריסט הציע להוריד לגמרי את הצילינדר בזוג אחד. רציתי לשאול האם אני אראה טוב בזה לשימוש במחשב והאם יש לכם רעיון יותר טוב (אולי העלאת מספר במקום הצילינדר) לזוג משקיים שישמשו למחשב בלבד ולא לנהיגה ומחוץ לבית
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הורדת צילינדר לשימוש במחשב - תגובה

איציק שבח
    02/07/2013

שלום אבי,
    מרשם למשקפיים לשימוש מול מחשב תלוי בהרבה גורמים, כגון גיל, מרחק המחשב ועוד.
    לעיתים, נוהגים להוריד חלק מהצילינדר מכל מיני שיקולים.
    רק בדיקה מדוייקת תתן לך את התשובה הטובה ביותר.
    אני מאמין שהאופטומטריסט שלך בחן את האפשרויות להפחתת הצילינדר טרם המלצתו אליך.
    מכיוון שהוא מטפל בך ורושם את המלצותיו הייתי מציע לך שתאמץ את ההחלטה שלו.
    מעבר לכך אם תהיה בעייה עם המשקפיים יהיה לך לאן לפנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אבי
    03/07/2013

שלום ותודה
    לצערי האופטימטריסט שטיפל בי לא כל כך מצא חן בעיני והעצה שלו נראית לי מוגזמת להוריד לגמרי. אני מאוד אודה לך על עצה כי חבל לי לשלם שוב כסף לבדיקה, מה אפשר לעשות, כמובן שהעצה שלך תהיה ללא אחריות מצידך, פשוט זה עדיף לי מאשר שאני אחליט לבד על אפשרות שלישית. אני בן 26, המרחק מהמחשב הוא עד כחצי מטר. השימוש הוא בעיקר למחשב ובתוך הבית. לא לנהיגה ולא מחוץ לבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

איציק שבח
    03/07/2013

על פניו, וככלל, אני , אישית, לא נוהג להפחית צילינדר סתם ככה, ואפילו לא במעט.

ומכיוון שהפחתת/ העלאת צילינדר מערבת גם פיצוי עם "המספר" עצמו, לא כדאי שתחליט לבד על המרשם המדויק.
    כל אופטומטריסט אחר שתרצה לשאול לדעתו, מלבד זה שבדק אותך, יהיה חייב לערוך לך בדיקת עיניים כדי לספק לך תשובות מדויקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו