מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשה שנקרעה בתוך העיןלילך17/08/2013
שלום,
השתמשתי בעדשה יומית חדשה והרגשתי חוסר נוחות מהרגע שהכנסתי אותה. אחרי כמה דקות הוצאתי אותה מהעין בגלל החוסר נוחות. בדקתי, והיא היתה קרועה. בן הזוג שלי בדק אם נשאר לי עוד משהו בעין ומצא שם חתיכה קטנה ומעבר לזה כלום. לא נראה לי שנשאר משהו כי הקרע היה קטן אבל בכול זאת רציתי לשאול- עבר שבוע מאז , אני לא מרגישה שיש לי משהוא בעין ולא כואב ולי ואין שום אדמומיות (אני עם משקפיים מאז) . אם במקרה נשאר עוד חלקיק קטן, האם העין יודעת להפריש את זה החוצה? האם אחרי שבוע שהכול תקין , בכול זאת צריך ללכת לרופא עיניים לבדוק את העין? אני מרגישה בסדר גמור- אני לא רוצה ללכת סתם. אבל אם נזק יכול להופיע אחרי הרבה זמן בעקבות חלק שנקרע בעין אני אלך.
אשמח לשמוע את המלצתכם בנושא,
תודה,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשה שנקרעה בתוך העין - תגובה
סטפני ישראלי17/08/2013לילך שלום,
אם היה נשאר חלק מן העדשה בעין, היית מרגישה חוסר נוחות, והייתה אדמומיות בעין וכו'...
גוף זר הנמצא בעין זמן רב עלול לגרום לזיהומים כאלו ואחרים.
הנני ממליצה לך לגשת לרופא עיניים או אופטומטריסט למען הסר כל ספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)