מתלבטת אם לעלות את המסםר במשקפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת אם לעלות את המסםר במשקפיים
    מיכל
    24/10/2013

שלום,

אמי בת 45 ומרכיבה משקפיים למרחק מגיל 10 .יש לי בערך מינוס 3.5 וצילינדר 3 ו2.5 .

מפני שאף פעם לא הסתדרתי עם עדשות לעיתם קרובות אני לא מרכיבה משקפיים ומנסה להיסתדר כך ... ברור שבנהיגה תמיד .
    תמיד גם חשבתי שאם אני עם מספר נמוך מהנדרש אז העיין לא מתרגלת למשקפיים חזקים והירידה בראיה תהיה עיטית יותר ,כמו כן גם יהיה לי פחות קשה ללא משקפים(ויחסית לאנשים אחרים שמרכיבים משקפיים מגיל צעיר אפשר להבחין שהירידה אצלי הייתה כן איטית ...אז אולי כן יש משהו ב"תאוריה" שלי ) .
    שאלה שלי :
    אני מרגישה במיוחד בעת צפיה בטלוויזיה שאני צריכה לעלות את חוזק המשקפיים ואני מתלבטת אם לעשות זאת .
    האם הגישה שלי נכונה , האם עדיף לא לראות 6/6 מהסיבות שציינתי למעלה? האם בספרות המקצועית קיימת גישה כזו ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתלבטת אם לעלות את המסםר במשקפיים - תגובה

איציק שבח
    25/10/2013

דנה שלום.
    את כנראה מעולם לא ראית טוב. וגם את זה גזרת על עצמך מבחירה בגלל תיאוריה שגויה שפיתחת. אי הרכבת משקפיים מתאימים לא גרמו למרשם להתרכך וליסוג.
    עצתי אלייך לערוך בדיקה מדוייקת ולהרכיב משקפיים במרשם המדויק שלך. קחי בחשבון שהאופטומטריסט שיבדוק אותך ייעץ לך להסתובב עם מרשם נמוך ורך בשביל שתוכלי ללכת ולהסתגל למשקפיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה !

גבריאלה
    26/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו