עדשות מגע לקרטוקונוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע לקרטוקונוס
    שרה
    18/11/2013

יש לי קרטוקונוס, ורופא העיניים אמר לי שעלי להשתמש בעדשות.
    שמעתי שיש עדשות מגע לקרטוקונוס שבמרכזן עדשה קשה וסביבן עדשה רכה, מה משקל את השימוש בהן.
    אבקש לדעת את שמם, והאם הם מומלצות לטיפול בקרטוקונוס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע לקרטוקונוס

הוספת תגובה

• עדשות מגע לקרטוקונוס - תגובה

סטפני ישראלי
    19/11/2013

שרה שלום,
    מדובר בעדשות הנקראות synergeyes.
    בכל מקרה, רק לאחר בדיקת התאמה של עדשות מגע, יהיה ניתן לדעת אם אותם עדשות הן הטובות ביותר עבורך.
    קיים מגוון רחב של עדשות מגע לקרטוקונוס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרה, המלצה-עדשה הברידית

איריס
    29/11/2013

אני סובלת מקרטוקנוס כבר 13 שנים. הבנתי שאת מדברת על עדשה היברידית (מרכז עדשה קשה "תפורה" לעדשה רכה). רשת עיניים של לוינגר מתאימים כאלו - המחלקה לאופטומטריה- היתרון שזאת רשת עם מחירים לא גבוהים. העדשה הייתה נוחה יחסית ויש לנקות אותה ביסודיות וכל הזמן פחדתי שהיא תקרע. אני התאמתי עדשות אצל שם לפני המון שנים. עם עשרות שיחות של אנשי מקצוע הנוספים המומלצים ביותר הם ד"ר ניר ארדינסט מהמרכז ושמואל ברמן מתל אביב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרה, המלצה הבדירית-רשת עיניים

איריס
    29/11/2013

אני סובלת מקרטוקנוס כבר 13 שנים. הבנתי שאת מדברת על עדשה היברידית (מרכז עדשה קשה "תפורה" לעדשה רכה). רשת עיניים של לוינגר מתאימים כאלו - המחלקה לאופטומטריה- היתרון שזאת רשת עם מחירים לא גבוהים. העדשה הייתה נוחה יחסית ויש לנקות אותה ביסודיות וכל הזמן פחדתי שהיא תקרע. אני התאמתי עדשות אצל שם לפני המון שנים. עם עשרות שיחות של אנשי מקצוע הנוספים המומלצים ביותר הם ד"ר ניר ארדינסט מהמרכז ושמואל ברמן מתל אביב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו