מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקפי שמש - כאב ראשאני29/05/2014
שלום רב,
מזה שנים שאני מרכיבה משקפי שמש רגילים (לרוב של חברת "אוקלי" עם עדשה חומה כהה).
לאחרונה, רכשתי בחו"ל משקפי שמש פולרייזד של חברת "פרסול".
קראתי, לאחר מעשה, שאכן המשקפיים איכותיות ומומלצות אך מספר פעמים הרכבתי אותם וחשתי בכאב ראש .
האם יתכן?? ממה יכול לנבוע? במשקפיים הרגילות מעולם לא חשתי בעיה כל שהיא.
תודה רבה מראש,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפי שמש - כאב ראש - תגובה
דודו ראובן29/05/2014היי,
כאבי ראש יכולים לנבוע מרגישות לגורם ספציפי.
ניתקלתי בכאבי ראש כאשר ידיות המשקפים לחצו על נקודה מסוימת ברכה לדוגמא.
כמו כן יש מעט אנשים שלא מסתדרים עם עדשות פולראיזד .
אופציה נוספת היא משקל. פרסול מגיעות עם עדשות זכוכית וקדמת המשקפיים כבדים יותר.
נסי לתת את המשקפים לכיוון על צידי הראש ומאחורי האזניים. על מנת שלא יפלו אך לא ילחצו שלא לצורך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודו , תודה
אני29/05/2014דודו, תודה רבה לך על תשובתך המהירה!
אכן , המשקפיים לוחצים על גשר האף ובידית המשקפיים רשום "L" . מעולם לא נתקלתי במידות ועל כן שאלתי.אני בעלת ראש קטן ( פיזית בלבד...). העדשה נראית לי שאינה מזכוכית.
נראה לי שפשוט הן גדולות וכבדות מדי...בקצרה, אכלתי אותה כי רכשתי בחנות בחו"ל ואין לאן לבוא להחליף .
תודה בשנית,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודו , תודה - תגובה
דודו ראובן31/05/2014היי,
תוודאי שזה זכוכית..פרסול עשויים מזכוכית (למעט מודל אחד או שניים שאינם נפוצים )
כמו כן הגודל הוא במספר ולא אות -
נא וודאי שהמוצר תקין ומקורי . אם את לא בטוחה תבדקי באחת החנויות שעובדת עם פרסול .
שבוע מצוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודו, תודה רבה!
אני01/06/2014רכשתי אותן בחנות מכובדת בחו"ל ובכל זאת, לפי המלצתך, אכן, אגש לאופטיקאי לבדוק...
תודה רבה:-)
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)