משקפי שמש - כאב ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפי שמש - כאב ראש
    אני
    29/05/2014

שלום רב,

מזה שנים שאני מרכיבה משקפי שמש רגילים (לרוב של חברת "אוקלי" עם עדשה חומה כהה).
    לאחרונה, רכשתי בחו"ל משקפי שמש פולרייזד של חברת "פרסול".
    קראתי, לאחר מעשה, שאכן המשקפיים איכותיות ומומלצות אך מספר פעמים הרכבתי אותם וחשתי בכאב ראש .
    האם יתכן?? ממה יכול לנבוע? במשקפיים הרגילות מעולם לא חשתי בעיה כל שהיא.

תודה רבה מראש,
    אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפי שמש - כאב ראש

הוספת תגובה

• משקפי שמש - כאב ראש - תגובה

דודו ראובן
    29/05/2014

היי,
    כאבי ראש יכולים לנבוע מרגישות לגורם ספציפי.
    ניתקלתי בכאבי ראש כאשר ידיות המשקפים לחצו על נקודה מסוימת ברכה לדוגמא.
    כמו כן יש מעט אנשים שלא מסתדרים עם עדשות פולראיזד .
    אופציה נוספת היא משקל. פרסול מגיעות עם עדשות זכוכית וקדמת המשקפיים כבדים יותר.
    נסי לתת את המשקפים לכיוון על צידי הראש ומאחורי האזניים. על מנת שלא יפלו אך לא ילחצו שלא לצורך.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דודו , תודה

אני
    29/05/2014

דודו, תודה רבה לך על תשובתך המהירה!
    אכן , המשקפיים לוחצים על גשר האף ובידית המשקפיים רשום "L" . מעולם לא נתקלתי במידות ועל כן שאלתי.אני בעלת ראש קטן ( פיזית בלבד...). העדשה נראית לי שאינה מזכוכית.
    נראה לי שפשוט הן גדולות וכבדות מדי...בקצרה, אכלתי אותה כי רכשתי בחנות בחו"ל ואין לאן לבוא להחליף .
    תודה בשנית,
    אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דודו , תודה - תגובה

דודו ראובן
    31/05/2014

היי,
    תוודאי שזה זכוכית..פרסול עשויים מזכוכית (למעט מודל אחד או שניים שאינם נפוצים )
    כמו כן הגודל הוא במספר ולא אות -
    נא וודאי שהמוצר תקין ומקורי . אם את לא בטוחה תבדקי באחת החנויות שעובדת עם פרסול .
    שבוע מצוין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דודו, תודה רבה!

אני
    01/06/2014

רכשתי אותן בחנות מכובדת בחו"ל ובכל זאת, לפי המלצתך, אכן, אגש לאופטיקאי לבדוק...

תודה רבה:-)

אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו