מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיי הסתגלות למשקפי מולטיפוקל שנרכשה. שרון14/08/2014
שלום, אני מרכיבה משקפי מולטיפוקל מזה כחמש שנים.
לפני כחודש רכשתי משקפי מולטיפוקל חדשים לאחר שהמספרים שלי עלו וכמובן עם מסגרת שונה מהקודמת.
את המשקפיים קיבלתי לידיי לפני כשבועיים... ומאז מידי פעם הן בעבודה והן בבית אני משתדלת להיות עם המשקפיים החדשים וחשה חוסר נוחות בלשון המעטה.
מידי כמה ימים... וגם היום... נכנסתי לחנות האופטיקה... ושם מנסים לעזור לי ע"י כיוון והתאמה... ועדיין ממשיכה להרגיש חוסר נוחות מאוד גדול.
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי הסתגלות למשקפי מולטיפוקל שנרכש - תגובה
איציק שבח17/08/2014השאלה מהי "חוסר נוחות" כהגדרתך?
בעיות הסתגלות בהגדרה, הולכות ופוחתות עם ההרכבה.
אם המצב אצלך שמצב הנוחות נהיה יותר טוב עם הזמן הן הן מצבי הסתגלות,
אם המצב לא משתפר, יש לשקול להחליף עדשות/ מירשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיי הסתגלות למשקפי מולטיפוקל שנרכש
ה. שרון17/08/2014תודה על תשובתך.
חוסר נוחות - כוונתי - שאני מרגישה שאני רואה מתוך זכוכית מגדלת וגם מתוך מסך... ריחוף... סחרחורת קלה ולחץ בעיניים וסביבן וגם ברקות ושהראייה לא נעשתה טובה יותר...
הרכישה לא נעשתה באמצעות מירשם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיי הסתגלות למשקפי מולטיפוקל שנרכש
ה. שרון20/08/2014אני פונה שוב... כי בכל פעם שאני מרכיבה אותם אני צוברת ניסיון נוסף איתם... והתחושה בעיניים היא של צריבה וכאילו העיניים יוצאות החוצה... בנוסף המסגרת היא מסגרת פלסטיק גדולה שאני מאוד מזיעה איתם... והמשקפיים מחליקים לי על האף... והרי המשקפיים צריכות להיות ממוקמות בדיוק כפי שהותאמו לי... ואני מתוסכלת ... כי אני לא יודעת אם יש כאן את העניין של "את עדיין צריכה להתרגל אליהם"... תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיי הסתגלות למשקפי מולטיפוקל שנרכש - תגובה
איציק שבח21/08/2014בקשר לסחרחורות וההרגשות המציקות, צריך לערוך בדיקה נוספת, כנראה זו לא בעיה בהסתגלות למולטי אלא למרשם.
בקשר למסגרת תתייעצי עם האופטיקאי מן האפשרויות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)