קשיי הסתגלות למשקפי מולטיפוקל שנרכש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי הסתגלות למשקפי מולטיפוקל שנרכש
    ה. שרון
    14/08/2014

שלום, אני מרכיבה משקפי מולטיפוקל מזה כחמש שנים.
    לפני כחודש רכשתי משקפי מולטיפוקל חדשים לאחר שהמספרים שלי עלו וכמובן עם מסגרת שונה מהקודמת.
    את המשקפיים קיבלתי לידיי לפני כשבועיים... ומאז מידי פעם הן בעבודה והן בבית אני משתדלת להיות עם המשקפיים החדשים וחשה חוסר נוחות בלשון המעטה.
    מידי כמה ימים... וגם היום... נכנסתי לחנות האופטיקה... ושם מנסים לעזור לי ע"י כיוון והתאמה... ועדיין ממשיכה להרגיש חוסר נוחות מאוד גדול.
    מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשיי הסתגלות למשקפי מולטיפוקל שנרכש - תגובה

איציק שבח
    17/08/2014

השאלה מהי "חוסר נוחות" כהגדרתך?

בעיות הסתגלות בהגדרה, הולכות ופוחתות עם ההרכבה.
    אם המצב אצלך שמצב הנוחות נהיה יותר טוב עם הזמן הן הן מצבי הסתגלות,
    אם המצב לא משתפר, יש לשקול להחליף עדשות/ מירשם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ה. שרון
    17/08/2014

תודה על תשובתך.
    חוסר נוחות - כוונתי - שאני מרגישה שאני רואה מתוך זכוכית מגדלת וגם מתוך מסך... ריחוף... סחרחורת קלה ולחץ בעיניים וסביבן וגם ברקות ושהראייה לא נעשתה טובה יותר...
    הרכישה לא נעשתה באמצעות מירשם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ה. שרון
    20/08/2014

אני פונה שוב... כי בכל פעם שאני מרכיבה אותם אני צוברת ניסיון נוסף איתם... והתחושה בעיניים היא של צריבה וכאילו העיניים יוצאות החוצה... בנוסף המסגרת היא מסגרת פלסטיק גדולה שאני מאוד מזיעה איתם... והמשקפיים מחליקים לי על האף... והרי המשקפיים צריכות להיות ממוקמות בדיוק כפי שהותאמו לי... ואני מתוסכלת ... כי אני לא יודעת אם יש כאן את העניין של "את עדיין צריכה להתרגל אליהם"... תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיי הסתגלות למשקפי מולטיפוקל שנרכש - תגובה

איציק שבח
    21/08/2014

בקשר לסחרחורות וההרגשות המציקות, צריך לערוך בדיקה נוספת, כנראה זו לא בעיה בהסתגלות למולטי אלא למרשם.
    בקשר למסגרת תתייעצי עם האופטיקאי מן האפשרויות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו