עדשות מגע קשות -הסתגלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע קשות -הסתגלות
    אביב
    26/08/2014

שלום, הני מרכיב עדשות מגע קשות היות והן הפתרון היחיד למחלת הקרטוקונוס.
    לאחר התאמות חוזרות ונשנות של העדשות אצל האופטימטריסט הגעתי למצב האופטימלי בו אני רואה מצוין.
    הבעיה שלא משנה מה אני לא עושה ולמרות הזמן הרבה שעבר ( 3 חודשים), אני מרגיש כי עדיין לא הסתגלתי לעדשות וחוסר הנוחות שלהם הוא לפעמים בלתי נסבל , דבר שמוריד לי את הביטחון להסתובב איתם בחופשיות לאורך כל שעות היממה.
    האופטימטריסט אצלו אני מטופל אמר לי שזה דבר טבעי ועדשות קשות הן מטבען לא נוחות ותמיד אני "ירגיש" אותן בעין.

האם הדבר כך? יש סיכוי שלעולם אני לא יסתגל לעדשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע קשות -הסתגלות

הוספת תגובה

• עדשות מגע קשות -הסתגלות - תגובה

סטפני ישראלי
    28/08/2014

אביב שלום,

הסתגלות לעדשות קשות יותר ארוכה מאשר בעדשות רכות, במיוחד כאשר יש קרטוקונוס ויכול לקחת כמה חודשים.
    קיימים כמה סוגים של עדשות לטיפול בקרטוקונוס, ההתאמה גם תלויה במיקום ובגודל של הקונוס, אך רק לאחר בדיקה ניתן לדעת למה אתה יכול להתאים.
    אם עדיין קשה לך להתרגל לעדשות שלך, תחזור לאופטומטריסט שלך ליעוץ נוסף ע"מ לבדוק האם ניתן להעביר אותך לסוג אחר של עדשות.
    כיום, קיימות עדשות היברידיות שמשלבות עדשה קשה במרכזה ועדשה רכה בהיקף.
    כאן אתה נהנה מהיתרונות של שני העולמות, חדות מדוייקת יותר של עדשה קשה ונוחות מירבית של עדשה רכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מפורטת מאוד, תודה רבה !

אביב
    29/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו