מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזמנת משקפיים מחולמ20/09/2014
שלום. בגלל שיש לי מספר גבוהה ( יחסית) המליצו לי להזמין באתרי האינטרנט משקפים.
העניין הוא שאני לא יודעת למלא את כל הפרטים. כמו למשל- איך אדע מה הוא הPD-שלי?
-יש לציין שהייתי באופטיקה בא עשיתי לאחאונה בדחקת עיניים וביקשתי מהם שידפיסו לי את הפרטים. ( בדף המשבצת של PDריק. מה זה אומר?
שאלה נוספת. בעין ימין מצויין SPH. וגם הCYL AXis
לעומת זאת בשמאל כתוב לי רק את ה SPH
מה עלי להסיק מכך? שמאל בוא כמו ימין. או שאין כלל צילינדר בשמאל..
אשמח לתשובכם. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזמנת משקפיים מחול - תגובה
סטפני ישראלי21/09/2014שלום,
על מנת להזמין משקפיים חייבים לדעת מה הוא מרחק בין אישונים (PD).
כנראה ששכחו לציין את זה בבדיקה שלך.
אם לא רשום לך נתונים של צילינדר בעין שמאל, אז פשוט אין לך צילינד.
אצל רוב האנשים המרשם שונה בין שתי העיניים.
בכל מקרה, עדיף לעשות משקפיים איפה שנבדקים כך שיש לך אחריות על הבדיקה במקרה שיש בעיה, מש שלא תקבלי בהזמנה באינטרנט.
אני בטוחה שאם תעשה סקר שוק, תמצא מקום עם מחירים הולמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
מ22/09/2014שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)