משקפי מולטיפוקל וכאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפי מולטיפוקל וכאבי ראש
    סימה שואב
    16/12/2014

אני מרכיבה משקפי מולטיפוקל משנים ואף פעם לא היו לי בעיות.תמיד הסתגלתי מידית ויש לי מספר גבוה. הפעם הזמנתי שוב אצל אופטומטריסתית אחרת ויש לי כאבי ראש חזקים .לפני זה לא סבלתי מכאבי ראש אף פעם .היא ניסתה להחליף לי עדשות שלוש פעמים ללא הצלחה מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משקפי מולטיפוקל וכאבי ראש - תגובה

איציק שבח
    18/12/2014

שלום.
    תיתכנה הרבה סיבות לבעיית ההסתגלות החל ממירשם או סוג המולטיפוקל.
    לדעתי יש לייצר מולטיפוקל זהה ככל הניתן למולטיפוקל הקודם שלך.
    הזהות צריכה להיות בגובה, מרחק בין אישונים, סוג הליטוש ועוד, וזאת בכדי לפתח סיכויי הצלחה גדולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות משקפיים

סימה
    18/12/2014

אני צינתי שאני מרכיבה מזה שנים מולטיפוקל ותמיד הסתגלתי מיידית אצל אותו יצרן וגם לא אצל אותו אופטומטרי.סת.ומה עם הכאבי ראש ומה עם זה שאני לא קוראה בשביעות רצון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות משקפיים - תגובה

איציק שבח
    18/12/2014

תשובתי לא השתנתה, הזוגות הקודמים צריכים לעבור בדיקה מדוקדקת ע"י אופטומטריסט טוב ובכך לתת לך מענה.
    רק אבחון פיזי יכול לתת לך את המענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו