שמירה על עדשות לא בשימוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירה על עדשות לא בשימוש
    אופיר
    12/10/2015

שלום,
    ישלי זוג עדשות מגע חודשיות שהשתמשתי בהן כ 17 ימים. מהיום אני צריך להשתמש בטיפות RELESTAT למשך חודש.
    כל כמה ימים צריך להחליף את התמיסה של העדשות במחסנית כדי שאוכל להשתמש בהן לעוד 13 ימים בהמשך?

שאלה נוספת:
    הייתי היום בבדיקת עיניים בעקבות אודם בעיניים. הרופאה אמרה שכנראה זו אלרגיה מהעדשות (אני משתמש בעדשות רכות סיליקון הידרוג'ל של דיספו). אבל כשאמרתי לה שאני משתמש בעדשות 6 שנים ואין לי צריבה או כאב עם העדשות אז היא חשבה ואמרה שאלרגיה לעדשות צריכה בד"כ להופיע מיד בהתחלת ההרכבה ולא לאחר שנים ואולי זו אלרגיה מלכלוך או אבק ושאשתמש חודש בטיפות "רלסטט" ולא להרכיב חודש עדשות.
    ע"ג עלון השימוש בטיפות רשום שלאחר כ15 ד'ק מהזלפת הטיפות ניתן להרכיב את העדשות כדי שהחומר לא ייספג בעדשה.
    השאלה שלי היא אם במהלך החודש ארכיב לכמה אירועים ספורים בודדים ולמשך כמה שעות בודדות עדשות, לא אמורה להיות בעיה??
    והטיפות האלה אכן אפקטיביות לאודם בעיניים מנסיונכם? השינוי מהיר?

תודה וסליחה אם העמסתי בפרטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירה על עדשות לא בשימוש

הוספת תגובה

• שמירה על עדשות לא בשימוש - תגובה

איציק שבח
    13/10/2015

בעיקרון כפי שכתוב בהוראות השימוש אין להשתמש ביחד עם עדשות מגע אבל לאחר רבע שעה תוכל להרכיב עדשות, כל זה נכון מצד השימוש בעדשות ביחד עם הטיפות. אבל יתכן שאסור לך להרכיב עדשות בגלל האלרגיה עצמה לא בגלל הטיפות, וזה מסביר את הוראות הרופאה שלא להשתמש בעדשות כלל. ומכאן לשאלתך, לגבי אירעים, זה מאוד תלוי במצב העין, אני יודע מכאן רק דבר אחד, שהרופאה אסרה עליך להשתמש באופן כללי, הרופאה תוכל לענות לך בצורה מדוייקת יותר לגבי הרכבה של כמה שעות.
    לגבי האודם, עם חלוף האלרגיה , בצורה עקיפה האדמימות פוחתת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו