מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע,יובש ועייפותנועה27/01/2016
שלום,
אני מאוד מעוניינת להתחיל להרכיב עדשות מגע באופן קבוע. בזמן האחרון ניסיתי מספר סוגי עדשות מומלצות, אך כל פעם שאני מרכיבה עדשות העיניים מתייבשות לי די מהר וזה מלווה בתחושת עייפות וכובד. ממה התחושה הזאת יכולה להיגרם?? זה נורמאלי? ומה עלי לעשות בעניין היובש? (עלי לציין שניסיתי סוגים בעלי לחות מוגברת והדבר לא שיפר בהרבה את ההרגשה). תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע,יובש ועייפות - תגובה
דודו ראובן27/01/2016היי,
התנהגות עדשות מגע בעין שונה מאדם לאדם בגלל סיבות שונות.
הרכב דמעות שונה, מבנה עפעפיים שונה, קרנית עם קימור שונה ועוד כמה גורמים.
לכן, חלק מהאנשים יכולים להנות מעדשות למשך שעות רבות ללא הפרעה וחלק אחר לא מסוגל להרכיב עדשות בנוחות.
התפתחות החומרים ותכנון העדשות משתפר עם השנים אולם עדיין יש אוכלוסיה שהעסק לא בשבילה.
בהנחה שהותאמו לך עדשות נכונות, ובהנחה שניסית את האופציות הקימות בשוק אולי כדאי לוותר. ולחכות לדור חדש שאולי ישפר לך את התחושה.
יש טיפות להרטבה וחלקן מועילות. תתיעצי אם מי שהתאים לך עדשות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)