משקפיים חדשות - ראייה בשיפוע ועקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפיים חדשות - ראייה בשיפוע ועקום
    לירון
    23/05/2016

שלום

לפני כמה ימים (5 ימים) קיבלתי משקפיים עם מספר חדש. אני לא רואה מרחוק. השינויים הם קטנים: עליה של חצי מספר בעין שמאל וירידה של רבע מספר בעין ימין. אני נתקלת בתופעה מוזרה שאני רואה משטחים ישרים בשיפוע, כמו למשל שולחן או רצפה. כשאני מסתכלת על שולחן זה מרגיש כאילו החפצים שנמצאים עליו עומדים להחליק עליי. רצפה נראית לי עקומה, כאילו חלקים ממנה הרבה יותר גבוהים. ברגע שאני מורידה את המשקפיים זה נראה ישר. רציתי לשאול האם זה אומר שיש בעיה במשקפיים או שעדיין לא התרגלתי?כבר 20 שנה שאני הולכת עם משקפיים וזו הפעם הראשונה שאני נתקלת בתופעה כזו עם משקפיים חדשים.
    אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

לירון
    23/05/2016

אציין שעשו לי גם משקפי שמש עם אותו המספר וגם בהם בדיוק אותה הבעיה. אין לי שום תופעות אחרות, כלומר, אין כאבי ראש, עיניים, סחרחורות או ראיה מטושטשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

איציק שבח
    25/05/2016

העקמימות שאת רואה נובע בדרך כלל מתפיסה תחושתית של המח בגלל הבדלים בין שני עינייך, שלא הורגלת אליהם עד כה, אם תעצמי עין אחת, לא משנה איזו , התופעה תיעלם כנראה, אם זה המצב, יש לשקול שינוי של אחת העדשות כדי להפחית את התופעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו