מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבדלים בין יצרני עדשותיאיר18/10/2016
בשוק יש כל מיני יצרני עדשות. הסתבר לי שלחברת צייז יש כמה סוגי עדשות עם הפרשי מחיר משמעותיים בין שלושה סוגים.
ואם לוקחים תוצרת אחרת, בכלל המחיר נופל משמעותית.
השאלות-בהנח שאין לי מגבלה תקציבית, האם יש הצדקה להפרשי המחיר, האם אני יכול להרגיש בהבדל בין שלושת הדגמים של צייז?
איך אני יכול לזהות מה הציעו לי ומה קיבלתי בפועל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים בין עדשות מולטיפוקל
דודו ראובן18/10/2016הי ,
כמו במוצרים רבים, ככל שעולים באיכות המחיר עולה ביחס גבוה יותר.
זאת אומרת שלעיתים, עדשה טובה ב 25% (בהערכה שזה מדיד כמובן) תעלה פי שניים או שלוש. וכמובן שבמידה ואין שיקול כלכלי שווה לשלם יותר.
הסייג הגדול הוא במקרה שאין פער איכות.
מציע שתקרא חומר אצל יצרני העדשות. וגם אצל הצרכנים.
הפרמטרים החשובים ביותר הם , נוחות ראיה כללית.
נוחות ראיה למצבי שימוש שונים.
חוזק הציפויים ואיזה אחריות יש.
פרמטר חשוב נוסף הוא מי מתאים את העדשות , שהרי בסופו של דבר, סיכויי ההצלחה יהיו טובים בהרבה בהתאמה נכונה ומדויקת.
אני מניח שאינסטינקט בריא יש.. ותדע לזהות איש או אשת מקצוע טובים ואמינים.
לגבי דגמים ספציפיים : הבדלי המחיר גדולים מאוד באותה הפירמה וזה נפוץ.
ברוב המקרים אכן יש רמות שונות ונדיר למצוא עדשה חדשה יותר ופחות טובה. מקודמתה אך זה קורה..
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)