מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיי הסתגלות לעדשות מגעחסוי07/01/2017
היי, אודה לכם את תוכלו לתת לי תשובה מנומקת ומוסברת היטב לבעיה מזה שנים:
אני סובל מיובש ורגישות גבוהה לעדשות מגע אבל כן רוצה ללבוש אותם מדי פעם, לאירועים, יציאות וכדומה. כלומר תשובה מסוג: למה אתה צריך את זה? איננה רלוונטית. במהלך השנים האחרונות ניסיתי את כל סוגי עדשות המגע האפשריות. בשנה האחרונה הגעתי לסוג חדש מאוד שהוא "הרע במיעוטו" אבל הכי טוב עד היום. בשילוב טיפות עיניים מתקדמות מאוד - סיסטיין אולטרה, הגעתי למצב יותר טוב אבל הבעיה העיקרית נשארה - כאשר העדשות בעיניים, כלי דם מתנפחים, העין נעשית מעט אדומה והרגשה של גופים זרים. בהיבט העדשות - ניסיתי הכל. בהיבט הטיפות - אולי יש משהו אחר שכדאי לי לנסות? ובאופן כללי האם יש עוד משהו, פתרון קסם נואש שלא ניסיתי ויכול לחולל את השינוי סוף-סוף?
אשמח מאוד (!!! ) לעזרתכם.
תודה רבה ותודה על השירות החשוב שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע
דודו ראובן07/01/2017יש אנשים , כמוני .. שלא יכולים להרכיב עדשות מגע
בכל שנה יוצאים דגמים חדשים .
תנסה אואזיס יומיות .
זה האחרון שיצא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה**** היי דודו
חסוי07/01/2017תודה, ניסיתי גם אותן... אני שואל - האם יש פתרון אחר, מחוץ לקופסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות מגע
דודו ראובן08/01/2017אולי הילו קומוד.
טיפות שאחרי חודשיים אולי ישפרו את המערכת.
לא קשור לעדשות אלא לקרנית.
לנסות חודשיים ואז לשים עדשות שוב.
תפנה לרופא עיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)