מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי הסתגלות למשקפי ראיה?סיוון19/04/2017
שלום,
אני מרכיבה משקפי ראיה (מרחוק) מזה שנים רבות, ובשנים האחרונות במספר -5 בשתי העיניים עם צילינדר של 0.5.
מאז שהמרשם שלי שונה, לפני כמה שנים, למרשם הנוכחי, אני שמה לב שכשאני מרכיבה משקפיים מחוץ לבית ויורדת במדרגות כלשהן, אז כשמפנה המבט למדרגות הן נראות לי מוזר (כאילו המרחק ביניהן קטן או משהו), מה שמלחיץ אותי וגורם לי לא לרצות את השימוש במשקפי ראיה בחוץ. בבית אין בעיה כי אין מדרגות וכי רגילה.
זה קרה כבר ברגע הראשון שרכשתי את המשקפיים ויצאתי מהחנות, באתי לרדת במדרגות וכשהפניתי את המבט למטה, הן היו לא בפרופורציה המצופה ונלחצתי ואמרו לי בחנות שזה יחלוף עם ההסתגלות למשקפיים וזה מעולם לא חלף.
חשוב להגיד שאני בד״כ אני עם עדשות מגע (במס׳ -4.75 ללא צילינדר) וזה לא קורה לי, ולכן מעדיפה מחוץ לבית להרכיב רק עדשות מגע.
יכול להיות שיש הסבר לדבר הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיוות ברצפה
איציק שבח27/04/2017בוודאי שיש הסבר לכך. נסי להגביה את מיקום המשקפיים. כנראה עברת למסגרת גדולה יותר ואז את רואה את הרצפה דרך העדשות. יתכנו עוד כמה סיבות אבל פחות שכיחות. אם הבעיה לא תיפתר תתיעצי עם אופטומטריסט שיראה גם את המשקפיים הקודמים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)