מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם כל העדשות מכילות כברירת מחדל אנטי ריפלקס אנטי יווי ב1.74?צייס או שמיר?או08/11/2017
היי.
רוצה לעשות משקפיים חדשות ויש לי מספםרים לא נמוכים בכלל וגם צלינדר
האם כל העדשות מכילות כברירת מחדל אנטי ריפלקס אנטי יווי ב1.74?
וכן מה יותר מומלץ שמיר או צייס.תמיד עשו לי שמיר וכעת חברות לא עובדות כמעט עם שמיר.
איזה נזק חלילה יכול לעשות עדשה שהיא לא אנטי כל אלה או חיקוי של האנטי-האם עדשה שירד לה כבר ציפוי התכלה וכו יכולה לעשות בעיות קרינה
תודה
* המידע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות סוגים
דודו ראובן08/11/2017מלכה שלום,
עדשות מודרניות מחברות ידועות כוללות בדרך כלל את ההגנות שציינת.
אתפלא אם לא.
שתי החברות שציינת ידועות ומוכרות.
אין לי העדפה כללית אלא פרטנית לפי כל מקרה לגופו.
עדשות בלויות אכן יתנו ביצועים פחות טובים.
תודה וסופש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוד ה בה שאלה נוספת
מלכה09/11/2017היי
תודה רבה למענה
האם במקרים של מספר 6וחצי עם צלינדר1 בערך...
עדשות שמיר או סגאם עדיפות-האם יש שוני?
ממה עדשה יכולה להפגם בציפוי-האם ריבוי הלחמות למוט בלי זהירות או יתכן סיבה אחרת
המשקף פחות משנה והעדשות נראות בצורה זוועתית...לא הכי צלולות בעולם כשמנקים ואני אחת ששומרת-נראה לי דפקט
אודה לעזרה
תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות סוגים
דודו ראובן09/11/2017היי,
אינני מכיר טוב את עדשות שמיר כך שאין לי דעה בנושא.
בכל מקרה - חום או חשיפה לחומרים כימיים עלולה במשך הזמן לפגום בעדשה.
במידה ויש פגם ציפוי חלק מהחנויות יתנו לך אחריות מסוימת בהתאם למצב.
ממליץ שתפני לאן שרכשת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)