מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה לגבי אריזת עדשהמלכי09/11/2017
שלום רב
רציתי לדעת לגבי אריזת עדשה 1ץ74 שקניתי.הזמנתי שמיר ולא היה אז הבטיחו סגאםואחרי שקבלתי יש מעטפה ירוקה שרשום עליה מייד אין קוריאה או-קוריאה לנסס אבל לא רשום באף מקום צייס-האם זה חלילה חיקוי או שיתכן באמת שמיבאים עדשה מקוריאה וחותכים בצייס ואז רשום את היצרן ולא החותך?
אם זה באמת נכון אז מה מיוחד בצייס או סגאם אם החיתוך בעצם רק נעשה אצלם ושמם לא רשום?
האם שמיר גם מיצרים גם חותכים לעומת האחרים?הקודם הזוג שלי משמיר שמה כן רשום מייד אין שמיר וכתובת קיבוץ שמיר הגליל העליון.
שאלה נוספת-לגבי הורדת מספר-ממה יכולה לנבוע הורדת מספר-בשנות ה30 לחיים
אם היתי סטודנטית והפסקתי אינטנסיביות של קריאה וחיבור למחשב אבל כן יש לי את השעה חצי שעה ויותר ביום על מחשב עם מסך קרוב וסמרטפון?
האם ירידה במספר יכולה להמשיך לרדת עוד ועוד ?אמרו לי מצד 1 שאחרי גיל 18 מתיצב ולא עולה ולא יורד יותר מצד שני זו שבדקה אותי אמרה שצופה אצלי עוד ירידת מספר-מאיפה היא יודעת..?מענין!
אחרון-לאחר שימוש בסיסטיין גל דרופס שורפות עינים אולי רגישה לחומר המשמר שם האם חלילה זה עלול להזיק לי בשימוש שבוע בלבד שעשיתי והפסקתי?<האם חלילה יובש קל מעיד על משהו בקרנית או שאם בריאה בדרך כלל אין מה לחשוש וזה ארעי
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריזת עדשה
דודו ראובן12/11/2017היי,
לגבי השאלה הראשונה ועוד שאלות שקשורות לפירמות או לגבי סימון מוצר.
מטרת הפורום לעזור בשאלות אופטיות טהורות.
אין לנו שליטה וידע על אריזות מוצר, כל הייצרנים, מפעלים וכו. וגם אם יש
הרי זה משתנה.
כל מה שקשור בנושאים אלו הינו קשר ישיר בין הצרכן לעסק .
במקרה הספציפי הנ״ל יש טעות אחת - סגם אינו היבואן של צייז כך שיש בלבול.
לגבי השאלה השניה . אין מחקר מובהק. אבל מנסיוני, קוצר הראיה שעלה בשנות ה 20 לחיים נוטה להתייצב אצל חלק מהאנשים עד גיל 40. אצל חלקם יש ירידה אחורה בגילאי 40+. כך שדי נפוץ לראות פציאנט שלא היו לו משקפיים עד גיל 20 ואחר כך הרכיב משקפיים לרחוק עם מספר שעלה עד -2.00 לדוגמא.
אצל פציינט כזה סביר לראות ירידה ( השתפרות ) בקוצר הראיה אחרי גיל 40 בתהליך איטי.
שאלת הסיסטיין - ממליץ לגשת לרופא העיניים בקופת החולים.
שבוע נהדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)