מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי משקפיים חדשותדניאל20/05/2008
שלום,
עשיתי זוג משקפיים חדשות עם מסגרת מלאה לעומת הישנות שהיו ללא מסגרת.
בעין ימין המספר שלי גדל ברבע מספר בלבד.
אני משתמש במשקפיים החדשות בערך שבוע ואני מרגיש שהעיניים שלי קצת עייפות וגם שריפה בעין ימין שבה גדל המספר.
מה יכולה להיות הסיבה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים שורפות
אבי עזרא22/05/2008מה המרשם של המשקפיים?
בקש מהאופטומטריסט שלך שיבדוק את מרחק האישונים במשקפיים החדשים מול הישנים
ונסה לחשוב האם זה קורה כל הזמן או רק בקריאה ומול מחשב?פרט יותר
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה..
דניאל22/05/2008כפי שאמרתי המרשם של המשקפיים החדשות זהות לחלוטין מבחינת צילינדר (0.5 אני חושב בשני העיניים) ומבחינת העדשות (גם סוג העדשה אני חושב) פרט לעלייה ברבע מספר בעין ימין.
העייפות די עברה אבל עדיין אני חש מעט שורף בעין ימין וזה בא והולך בלי קשר לצפייה במחשב.
בקשר למדידת מרחק בין האישונים, 63 מ"מ כשהמרחק בין מרכזי העדשות במשקפיים הישנות הוא 61 מ"מ ובחדשות 64 מ"מ.
זה הכל.. תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
דניאל23/05/2008אני אכן מרגיש בעיקר את תחושת הצריבה מתגברת בעת ישיבה מול מחשב או טלוויזיה, בעיקר כשהחדר מאוד מואר.
אודה להתחייסותך לשני ההודעות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוספת
אבי עזרא26/05/2008עשה בדיקה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)