מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי ראיה משקפי מולטיפוקלדורית06/05/2018
לפני כשנה רכשתי משקפי מולויפוקל
עין ימין מרחוק 0.25+ קרוב +1.5
עין שמאל מרחוק 0.50+ צילינדר 70 מקרוב +1.75 עם אותו צילינדר.
לפני כשנה ראיתי טוב עם משקפיים אלו גם מקרוב וגם מרחוק
לאחרונה אני שמה לב שאני רואה סביר מקרוב
אולם רואה מטושטש מרחוק
מה יכול הלהיות הסיבה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי ראיה משקפי מולטיפוקל
דודו ראובן07/05/2018הי,
יכולות להיות שתי סיבות. או שהמספר לרחוק עלה בפלוס או שירד.
סביר יותר שירד.
יש לבדוק שוב.
אם המספר עלה ואת רואה מעט מטושטש לרחוק הרי הרמה קלה - הטיית ראש קלה למעלה תחדד לך את הראיה. וזה סימן שאכן עלה.
זו שיטה פרימיטיבית מעט אבל זה אומדן לא רע.
אם המספר ירד הרי שההטיה למעלה רק טטשטש יותר.
מציע שתיבדקי ואז תדעי בוודאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי ראיה מולטיפוקל
דורית08/05/2018ומה לגבי הראיה מקרוב?
הבדיקה האחרונה הייתה לפני חצי שנה בכרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיה לקרוב
דודו ראובן08/05/2018אם המספר ירד לא תהיה הפרעה מובהקת לקרוב, רק לרחוק
כמו בהודעה הקודמת, רצוי להבדק שוב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דןרית09/05/2018עשיתי את מה שאמרת
ראיה מקרוב נראית בסדר
טווח ריוק יותר גם בסדר.
טווח ביננים אם אני מסיטה את הראש לעלה יותר רואה טוב יותר.
בעבר לא הייתה לי בעיה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיה לקרוב
דודו ראובן09/05/2018הי,
אוקי, עכשיו ההסבר יותר ברור..
1. אם היכולת שלך לעשות אקומודציה נחלשת אז טווח המחשב הופך להיות בעייתי יותר. עם מולטי.
אפשרות נוספת - אם המשקפיים עם אפונים והם נפתחו מעט אז המשקפים מונחים נמוך מאשר הם אמורים להיות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)