השוואה בין עדשת מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השוואה בין עדשת מגע
    אור
    17/06/2008

שלום .יש לי יובש בעיניים ,ולכן אני משתמש בעדשות Purevision של בוש אנד לומב.

הראיה שלי איתם לא חדה ממש, כלומר רואה 6 /6 אבל משהו בראיה לא נקי למרחוק כמו עיוות

אני רוצה לנסות את העדשה Proclear Compatibles אבל אני חייב לקנות את כל הקופסא ולא זוג נסיון אז אם אני קונה ויהיה לי איתם לא טוב אני יפסיד כסף

לכן השאלה שלי היא איזה עדשה אכותית יותר מבחינה הנתונים של עבירות חמצן נוחות בעין בריאות העין מפחד שהעדשה של Proclear Compatibles תגרום לי ליובש בעניים
    כי של Purevision זה מסוג סיליקון הידרוג'ל

בקיצור האם אני יורד ברמה או לא

מקווה שהבנתם את שאלתי ומודה לכם מקרב לב אחלה אתר והעוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השוואה בין עדשת מגע

הוספת תגובה

• השוואה בין עדשות מגע

קרן ריחני
    19/06/2008

שלום אור,
    רצוי לבדוק קודם את דרגת היובש שיש לך בעיניים אם עדין לא עשית זאת.בדיקה זו מתבצעת אצל אופטומטריסט מוסמך.
    לא ציינת האם במירשם למישקפיים שלך קיים צילינדר ואם כן כמה אשר יכול להוות גורם לעיוות במידה ותיקון זה לא מתוקן בעדשות מגע.
    ככל הידוע לי רוב החברות המספקות עדשות מגע מעניקות זוג עדשות מגע חודשיות לנסיון אם צריך ואולי כדאי שתבדוק זאת שוב עם האופטומטריסט שלך .
    עדשות מגע מסוג הידרוג'ל אכן בד"כ טובות לעיניים יבשות , אך שוב הכל תלוי במידת היובש ולעיתים גם עדשות ללא הידרוג'ל יכולות להתאים אם הן מותאמות טוב ואינן צורכות אחוזי מים גבוהים.
    לדעתי אין חכם כבעל הנסיון וגם אם קונים חפיסה אולי אפשר להגיע להסדר במידה ולא יתאימו לך העדשות. צריך גם לזכור שלא תמיד יש פתרון מושלם ואולי צריך להתפשר על זמן ההרכבה .
    מקווה שעזרתי ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו