סוג עדשות, משקפי ראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג עדשות, משקפי ראייה
    יעל
    24/06/2008

שלום!

אני אמורה להחליף משקפי ראייה לאור שינוי במספר ושחיקה של העדשות הנוכחיות.

ניסיתי לעשות סקר שוק, ואני מקבלת מידע מעורב לגביי חברות העדשות.

מקום אחד אמר שהעדשות הן של hoya, אבל שהם עובדים מול יבואנים ישראלים.

הוא אמר שלפעמים בארץ העדשה עוברת עיבוד ושלפעמים לא, תלוי בעדשה, ושזה מורכב.

אשמח לדעת אילו חברות נחשבות ל"טובות" ואילו ל"פחות טובות" ...

תודה מראש,

יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוג עדשות, משקפי ראייה

הוספת תגובה

• סוג עדשות , משקפי ראיה

קרן ריחני
    24/06/2008

שלום יעל,
    פרט מאוד חשוב שלא ציינת -האם מדובר בעדשות חד מוקדיות? הכוונה למשקפיים שמשמשים אותך רק למרחק /קריאה או בעדשות מולטיפוקאל?
    אם מדובר אכן בחד מוקדיות וכך אני הנחתי, אז יש פחות חשיבות לסוג החברה שממנה מזמינים(לעומת המולטיפוקל-עדשה רב מוקדית) וחנויות אופטיקה עובדות עם חברות שונות או בד"כ עם אחת ראשית ומכאן השוני באינפורמציה שאת מקבלת כנראה. בנוסף יש אכן יבואנים לעדשות שלא מיוצרות בארץ ובאמת חלקן עוברות ליטוש סופי בארץ, אך אינך צריכה להטריד את עצמך בכך והסיבה היא שאם מדובר בעדשות סטנדרטיות (לא מאוד דקות או מחליפות צבע וכו') אז לא צריכה להיות שום בעיה עם כל עדשה , רק לשים לב שיש אחריות לפחות שנה על ציפויי העדשה במידה ויש ציפוי.
    במידה ותירצי לספק יותר אינפורמציה על המירשם שלך ועל סוג המשקפיים בהתאמה לצרכייך אשמח לנסות לעזור יותר.
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו