עדשות חודשיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות חודשיות
    ימית
    03/07/2008

קניתי עדשות חודשיות וכבר בזוג הראשון ביום הראשון שבאתי להוציא מהעיניים עדשה אחת ממש נקרעה לכמה חלקים בתוך העין ואפילו חלק ממנה הצלחתי להוציא רק אחרי יומיים יש לציין שכול החבילה של שש העדשות היה איתם בעיות והם נקרעו בפעם הראשונה ששמתי אותםיש לציין שאני משתמשת בעדשות המון שנים ואף פעם לא קרה לי מקרה כזה שהעדשות נקרעות בצורה כזאת יש לציין שיש י ציפורניים אבל לא זו הסיבה מיכוון שהזוג הראשון שנקרע לא הספקתי לגעת בעדשות ןהם נקרעו בתןך העין ובנוסף קניתי עדשות חודשיות צבעוניות עם מספר ואני רואה בהם כאילו יש לי מסגרת מסביב לעין מה הסיבות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות חודשיות

הוספת תגובה

• עדשות חודשיות

קרן ריחני
    03/07/2008

שלום ימית,
    קודם כל אני מקווה שעינייך בסדר וחשוב באמת לוודא שהוצאת את כל השאריות העדשת מגע מהעיניים כדי שלא תתפתח דלקת.אופטומטריסט/רופא יכולים לזהות את החלקים שאולי נשארו בעזרת מיכשור מתאים.שימי לב שעינייך לא אדומות ומגורות בימים הקרובים, אם כן-פני לטיפול.
    חשוב לי לדעת אם תמיד השתמשת בעדשות חודשיות או שמה עברת מעדשות שנתיות לחודשיות רק עכשיו. בכל מקרה עדשות שנתיות הן בעלות עובי מרכזי יותר גבוה מאשר חודשיות ומי שרגיל להרכיב שנתיות לעיתים לוקח לו זמן להסתגל לדקות של החודשיות-זה במידה ואכן זה המקרה שלך.
    ימית, ציפורניים זה אכן גורם שיכול להביא לקרע בעדשה במיוחד אם הן חדשות ולא היית רגילה לעבוד איתן (מה שגם לא ציינת) וגם אם הן לא חדשות וכן עברת מעדשות שנתיות לחודשיות יכול להיות שהן הגורם לקרעים מהסיבה שהזכרתי קודם לכן. בעקרון אין אחריות על עדשות מגע מהסוג החד פעמי : חודשיות ו/או יומיות, אך בעזרת המידע ששאלתי לגביו קודם אפשר להבין מה הסיבה לקרעים או לפחות לשלול אפשרויות של שימוש לא סביר ואז לנסות לברר עם החברה של העדשות שלא מדובר בסדרה פגומה במקרה ואולי פנו אליהם עוד אנשים-שווה לבדוק כדי להבין למה זה קרה.
    לגבי העדשות הצבעוניות אני מאמינה שמה שאת מתארת זה הצבע של העדשה שחודר לתחום הראייה שלך כשהאישון מתרחב וזה מה שאת רואה-שימי לב אם זה קורה בלילה יותר מאשר באור יום (קוטר האישונים באור יותר קטן מאשר בחושך).
    ימית, אני מקווה שאת מכירה את הנהלים המומלצים להרכבה וטיפול בעדשות מגע כיוון שזה מאוד חשוב לשמירה על בריאות העין ואורך חיי העדשה-אם לא , או שאינך בטוחה אשמח לפרט לך.
    לרשותך,
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בעדשות ראיה חודשיות

שרה
    17/02/2009

האם ניתן לישון בלילה עם העדשות ולא להסירן במשך חודש רצוף????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בעדשות ראיה חודשיות

אורטל לביא
    17/02/2009

יש עדשות חודשיות מיוחדות שאיתן ניתן לישון במשך 30 ימים רצוף.(עדשות night&day של סיבה ויז'ן.)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות חודשיות

נתנאל סילם
    18/02/2009

לא ציינת אם העדשות האלו הם סוג חדש שלא השתמשת בו בעבר שכן אם זה כך העדשות כנראה רכות ודקות מדי בשבילך , מאוד נפוץ שאנשים "אוהבים" סוג אחד של עדשות שמתאימות להם לכן כדאי אולי לבדוק באיזה סוג השתמשת קודם ואם זה היה יותר טוב ואם כן לחזור אליהם.
    לגבי עדשות צבע עם מספר המסגרת שאת רואה היא המסגרת של הצבע וזה טבעי אם לא תתרגלי לכך כדאי לחזור לעדשות רגילות ללא צבע- בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו